Living-room

Living-room cu accente de furnir

Interiorul amenajat in stilul scandinav creeaza un sentiment de caldura si farmec in casa. Simplitatea si atmosfera relaxanta, nepretentioasa si onesta sunt redate prin tonurile atenuate ale corpurilor de mobilier furniruite in contrast cu albul mural. Suprafetele din MDF vopsit lucios contureaza linia moderna a stilului de amenajare. In acelasi timp, semineul este incorporat in corpuri din MDF vopsit frezat in unghi pentru a oferi adancime si dramatism proiectului de amenajare.

Lumina are un rol foarte important in amenajarea nordica, astfel ca in acest proiect ne-am bucurat pe deplin de lumina naturala datorita suprafetelor vitrate largi. In plus, am accesorizat spatiul cu corpuri de iluminat in forme moderne si in acelasi simple, care sa corespunda stilului ales de proprietarii casei. Avantajul pe care acestia il au este semineul, care pe timp de seara, in anotimpul rece reda o lumina difuza prin arderea combustibilului.

Combinarea diferitelor timpuri de texturi moderne si naturale precum pielea naturala si lemnul de stejar pe suprafete proiectate in linii simple reusesc sa contureze o atmosfera relaxanta si simpla. Pentru a crea un o zona aerisita am folosit polite astfel incat sa asiguram functionalitatea spatiului pentru depozitarea obiectelor decorative sau a cartilor. Politele suspendate sunt prinse cu ajutorul consolelor ascunse, care asigura in acelasi timp durabilitate si rezistenta in timp. Am ales ca acestea sa fie imbracate in furnir de stejar pentru a te transpune oricand intr-o zona geografica deosebita pe care iti doresti sa o vizitezi.

Gasiti mai multe fotografii in GALERIA FOTO.

Dorești să amenajezi un spațiu?

Suntem o echipă de profesioniști cu studii și peste 10 ani de experiență în industria mobilei, pasionați de artă și design, capabili să amenajăm complet orice spațiu interior.

Contacteaza-ne

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre un proiect Mobiera, lasă-ne un mesaj. Te rugăm să menționezi și despre ce amenajare ești interesat, ca să ne fie mai ușor să răspundem solicitării tale.

    Informatii contact

    Atelier: Str. Octav Bancila nr. 3, Iasi, Romania

    0755952231

    Doriti mai multe informatii? Contactati-ne si va vom raspunde in scurt timp!

    Va recomandăm și: