Bucatarie

Bucatarie L shape – MDF vopsit

Suntem pasionati sa facem piese de mobilier si iubim provocarile cu care vine fiecare proiect. Cu toate acestea niciun proiect nu ar avea o insemnatate daca nu ar crea emotie clientilor. Scopul nostru nu este doar sa finalizam un proiect de amenajare ci sa cream emotii. Ne place sa credem ca suntem creatori de emotie iar pentru fiecare amenajare tinem cont de preferintele fiecarui client si identificam care sunt dorintele lui.

In proiectul de astazi am combinat nuante blande de cafea cu lapte cu un gri rock, inspirata de nuantele stancilor de munte. In plus respectam tema cromatica impusa de placile ceramice montate pe perete. Atmosfera de liniste si armonie este sculptata subtil de suprafetele lucioase pentru o nota extra de stil. Pentru a nu transforma spatiul intr-unul prea modern si glossy s-a optat pentru un blat mat in contrast. Decorul cromatic – ciment cu design industrial are acelasi rol estetic.

Din punct de vedere al functionalitatii, pentru corpurile de mobilier am optat pentru manere frezate, ascunse, care sa permita utilizarea usoara a fronturilor. Sertarele au fost accesorizate cu glisiere Blum cu amortizare. La fel si corpurile suspendate beneficiaza din plin de noile tehnologii.

Cuvantul cheie in aceasta amenajare este lumina! Aceasta bucatarie beneficiaza de foarte multa lumina naturala, fapt care a permis utilizarea nuantelor inchise ale pamantului. In plus, bucataria in forma de L este accesorizata cu un blat de lucru unde te bucuri din plin de lumina naturala. Tot pe acest blat poti sa-ti bei cafeaua, daca iti place sa privesti dimineata, viata de la fereastra.

Gasiti mai multe fotografii in GALERIA FOTO.

Dorești să amenajezi un spațiu?

Suntem o echipă de profesioniști cu studii și peste 10 ani de experiență în industria mobilei, pasionați de artă și design, capabili să amenajăm complet orice spațiu interior.

Contacteaza-ne

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre un proiect Mobiera, lasă-ne un mesaj. Te rugăm să menționezi și despre ce amenajare ești interesat, ca să ne fie mai ușor să răspundem solicitării tale.

    Informatii contact

    Atelier: Str. Octav Bancila nr. 3, Iasi, Romania

    0755952231

    Doriti mai multe informatii? Contactati-ne si va vom raspunde in scurt timp!

    Va recomandăm și: