Bucatarie

Mobila bucatarie MDF Vopsit

Mobila bucatarie MDF

Crearea unui spatiu incapator si ospitalier nu este intotdeauna foarte usor, mai ales cand suprafata de amenajat este mica. Solutia propusa a fost cea mai potrivita pentru nevoile familiei. Cu ajutorul corpurilor de mobilier am creat o zona open space prin integrarea holului de la intrarea principala si a zonei de luat masa in living. Am eliminat usile si ne-am bucurat de lumina pentru a crea un spatiu plin de viata.

Pentru o atmosfera glossy am folosit lumina naturala si artificiala in timp ce decorul mat, inspirat de natura, in nuanta gri a pietrei, este pus in valoare prin contrast de albul lucios al corpurilor suspendate. Pentru a sublinia decorul modern minimalist, fronturile au fost accesorizate cu sisteme push to open pentur corpurile suspendate si cu manere frezate pentru restul corpurilor. Rafturile la vedere permit personalizarea locuintei cu obiecte decorative pentru un spatiu de locuit primitor.

Gasiti mai multe fotografii in GALERIA FOTO.  

Dorești să amenajezi un spațiu?

Suntem o echipă de profesioniști cu studii și peste 10 ani de experiență în industria mobilei, pasionați de artă și design, capabili să amenajăm complet orice spațiu interior.

Contacteaza-ne

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre un proiect Mobiera, lasă-ne un mesaj. Te rugăm să menționezi și despre ce amenajare ești interesat, ca să ne fie mai ușor să răspundem solicitării tale.

    Informatii contact

    Atelier: Str. Octav Bancila nr. 3, Iasi, Romania

    0755952231

    Doriti mai multe informatii? Contactati-ne si va vom raspunde in scurt timp!

    Va recomandăm și: