Angajari, Bucatarie

Cum sa maximizezi spatiul de care dispui?

Stim ca ti-ai dori sa te poti bucura de cat mai mult spatiu in casa ta si sa-l folosesti ca loc de joaca, loc de recreere sau ring de dans. Amenajarile open space sunt doar o parte din solutie pentru maximizarea spatiului. Diferenta o vei obtine printr-un riguros proiect de aranjare a corpurilor de mobilier.

Pentru suprafetele medii si mici designerii propun unitati compacte care efectiv transforma intregul spatiu intr-unul locuibil. In plus, blocul compact include si spatiul destinat pentru baie. Dintre facilitatile pe care le pune la dispozitie utilizatorilor se numara servicii Wi- Fi, audio si este un generator de caldura. Hub-ul furnizeaza nevoile de baza necesare consumatorilor pentru a crea un spatiu de locuit confortabil.

Pentru suprafetele mai mari bucatariile reprezinta punctul central al casei. Ele sunt locul principal de socializare, de gatit si de divertisment. Cu toate acestea, conceptului minimalist i se propune o noua abordare, in care bucatria este efectiv ascunsa, astfel incat sa te poti concetra pe lucrurile cu adevarat importante- in functie de activitate.

Astfel, o solutie poate fi sa inchizi bucataria complet functionala, in spatele unor usi mari, culisante. Reproiectarea in acest fel a spatiului iti va permite o abordare mai creativa in decorarea altor zone din casa.

Sursa foto: www.trendhunter.com

Dorești să amenajezi un spațiu?

Suntem o echipă de profesioniști cu studii și peste 10 ani de experiență în industria mobilei, pasionați de artă și design, capabili să amenajăm complet orice spațiu interior.

Contacteaza-ne

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre un proiect Mobiera, lasă-ne un mesaj. Te rugăm să menționezi și despre ce amenajare ești interesat, ca să ne fie mai ușor să răspundem solicitării tale.

    Informatii contact

    Atelier: Str. Octav Bancila nr. 3, Iasi, Romania

    0755952231

    Doriti mai multe informatii? Contactati-ne si va vom raspunde in scurt timp!

    Va recomandăm și: