Bucatarie, Living-room

Open space, la bloc

Apartament mic - open space

O casa cu zone multifunctionale, care sa fie in acelasi timp spatioasa si plina de viata nu tine cont de suprafata destinata. Amenajarea open space a living-ului, mai ales pentru apartamentele de mici dimensiuni pare sa fie una din solutiile cele mai potrivite pentru o casa asa cum ai visat. In loc sa proiecteze o bucatarie izolata de zonele sociale ale locuintei, proiectantii nostri au propus pentru acest apartament o bucatarie deschisa, care combinata cu zona de lounging este mult mai practica.
Planul de amenajare astfel conceput a reusit sa transforme spatiul de locuit, oferindu-i volum. Diferite zone sunt evidentiate prin corpurile de mobilier special destinate fiecarei zone: lounge, bucatarie, spatiu de luat masa.

Jocurile de texturi si de culori au rolul de a crea o atmofera calda si primitoare. Elemente inspirate din natura precum culoarea si decorul natural al lemnului din blatul de bucatarie Egger sunt combinate in contrast cu albastrul turcoaz al canapelei. Suprafetele lucioase ale mobilierului din living, in nuante de portelan au rolul de a supradimensiona incaperea pastrand atmosfera primitoare. In bucatarie s-a optat pentru o nuanta mai deschisa de alb lucios din acelasi considerent.

Pentru miscari libere in bucatarie si pentru a folosi la maxim fiecare suprafata, pentru mobilierul de bucatarie au fost propuse manere profil, iar pentru a maximiza spatiul pentru living solutia au fost sistemele push to open, pentru ca sunt simple si practice.

Gasiti mai multe fotografii in GALERIA FOTO

Dorești să amenajezi un spațiu?

Suntem o echipă de profesioniști cu studii și peste 10 ani de experiență în industria mobilei, pasionați de artă și design, capabili să amenajăm complet orice spațiu interior.

Contacteaza-ne

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre un proiect Mobiera, lasă-ne un mesaj. Te rugăm să menționezi și despre ce amenajare ești interesat, ca să ne fie mai ușor să răspundem solicitării tale.

    Informatii contact

    Atelier: Str. Octav Bancila nr. 3, Iasi, Romania

    0755952231

    Doriti mai multe informatii? Contactati-ne si va vom raspunde in scurt timp!

    Va recomandăm și: