Bucatarie

Mobila bucatarie champagne clasica

Mobila bucatarie champagne clasica|mobila-bucatarie-clasica-champagne|mobila-bucatarie-clasica-champagne|mobila-bucatarie-clasica-champagne|mobila-bucatarie-clasica-champagne|mobila-bucatarie-clasica-champagne

Bucataria spatioasa tip vagon poate fi pusa in evidenta intr-un nod inedit si poti sa-i oferi aspectul atemporal daca te folosesti de cateva elemente cromatice si detalii care transforma totul intr-o atmosfera calda si primitoare.

Pentru o bucatarie clasica dar mereu in trend, albul este solutia potrivita iar nuanta calda a sampaniei ii ofera in acelasi timp o nota autentica. Fronturile din MDF vopsit sunt potrivite si in acest proiect iar impreuna cu accesoriile potrivite ofera eleganta pe care proprietarii o doreau. In alegerea cromatica a fronturilor am tinut cont si de elementele de decor pentru care au optat clientii si am ales cea mai buna soluție astfel incat sa redam in cel mai fine detalii asteptarile clientului.

Nota usor vintage este redata de formele frezate ale fronturilor dat si de sticla sablata cu decor fructat montata pe una dintre usile dulapului suspendat. Linia cromatica in contrast, care subliniaza eleganta stilului, este redata de manerele aurite cu patina, in aceeasi nota cu detaliile plitei si cuptorului incorporate dar si cu detaliul cromatic al corpurilor de iluminat.

Elementele metalice asigura durabilitate si rezistenta iar compartimentarea si accesorizarea corpurilor garanteaza mobilitatea, flexibilitatea si o buna organizare, in functie de nevoile de depozitare. Impreuna cu decorul si culoare aleasa, bucataria aceasta va rezista testului timpului, iar noi suntem incantati ca am reusit inca o data sa livram dorinte implinite clientilor nostri.

Gasiti mai multe fotografii in GALERIA FOTO.

Dorești să amenajezi un spațiu?

Suntem o echipă de profesioniști cu studii și peste 10 ani de experiență în industria mobilei, pasionați de artă și design, capabili să amenajăm complet orice spațiu interior.

Contacteaza-ne

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre un proiect Mobiera, lasă-ne un mesaj. Te rugăm să menționezi și despre ce amenajare ești interesat, ca să ne fie mai ușor să răspundem solicitării tale.

    Informatii contact

    Atelier: Str. Octav Bancila nr. 3, Iasi, Romania

    0755952231

    Doriti mai multe informatii? Contactati-ne si va vom raspunde in scurt timp!

    Va recomandăm și: