Bucatarie

Mobila bucatarie Alb – Negru

Mobila bucatarie Alb - Negru

In acest proiect am urmarit sa conturam indeaproape echilibrul clientului nostru. Cum altfel sa evidentiem simplitatea, stilul sofisticat si plin de eleganta mai bine decat printr-o combinatie cromatica armonioasa de alb si negru?!

Fronturile din MDF vopsit in alb mat rezoneaza cu negrul lucios al combinei frigorifice, in timp ce blatul negru termorezistent, cu striatii, se mixeaza cu cromul lucios al bateriei. Culoarea blatului ne-a determinat sa optam pentru banda led incorporata in profil de aluminiu, cu lumina alba. Linia cromatica este imblanzita subtil de corpurile de iluminat cu lumina galbena din camera.

Am dorit ca totul sa fie clar si simplu iar liniile drepte au venit in sprijinul nostru. Exemple ale minimalismului modern, manerele frezate si sistemele push to open nu limiteaza imaginatia si permit invitatilor sa intuiasca ce ascunde fiecare corp de mobilier.

Gasiti mai multe fotografii in GALERIA FOTO

Dorești să amenajezi un spațiu?

Suntem o echipă de profesioniști cu studii și peste 10 ani de experiență în industria mobilei, pasionați de artă și design, capabili să amenajăm complet orice spațiu interior.

Contacteaza-ne

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre un proiect Mobiera, lasă-ne un mesaj. Te rugăm să menționezi și despre ce amenajare ești interesat, ca să ne fie mai ușor să răspundem solicitării tale.

    Informatii contact

    Atelier: Str. Octav Bancila nr. 3, Iasi, Romania

    0755952231

    Doriti mai multe informatii? Contactati-ne si va vom raspunde in scurt timp!

    Va recomandăm și: