Spațiul mic nu a părut niciodată mai generos și mai cochet. Living-ul pe care îl prezentăm astăzi a fost o provocare deosebită pe care am îmbrățișat-o. Suprafața pusă la dispoziție de clienți pentru amenajare ne-a determinat să fructificăm spațiul pe verticală. Astfel polițele suspendate și rafturile fără uși au fost soluția potrivită pentru acest proiect.

Am folosit în avantajul nostru lumina naturală deoarece am reușit să folosim un decor deosebit de nuc, care să creeze o atmosferă caldă și primitoare într-un design modern și minimalist.

Pentru corpul de mobilier cu uși dar și pentru fronturile sertarelor ne-am jucat cu contrastele de culori și de textură. Am optat pentru un material cu textură ușoară care să nu încarce design-ul de proiect, așa cum este MDF vopsit high-gloss. Negrul are rolul de a oferi o notă distinctă prin respectarea accentelor lucioase a stilului minimalist.

Accesoriile Blum permit o utilizare în condiții optime a fiecărui corp. În plus, comoda tv este accesorizată cu picioare care au incluse sisteme de reglaj pe înălțime, ceea ce asigură funcționalitatea în orice condiții.

Distribuie pe...