Bucatarie

Mobila dormitor vintage – Vanilie

Mobila dormitor vintage - Vanilie

Uneori dormitorul este de ajuns sa fie echipat cu un pat si corpuri de mobilier care sa transmita o atmosfra calda de relaxare si/sau energie. Dormitorul nu trebuie sa fie incarcat ci mai degraba aerisit pentru a-ti permite un loc potrivit pentru odihna si relaxare.

Verdele, simbol al vitalitatii, pune in valoare prin contrast frunturile corpurilor de mobilier in nuanta alb sampanie. Compartimentate corespunzator, in functie de nevoile de organizare ale proprietarilor, fiecare corp este integreat intr-un proiect de mobilier compact, intins pe doi pereti.
Astfel, dressingul devine punctul central al camerei si atrage atentia asupra detaliilor personalizate.

Aplicatiile decorative din partea de sus impreuna cu fronturile din lemn frezate si manerele argintate cu patina reusesc sa creeze o atmosfera usor vintage dar in acelasi timp foarte moderna. Vine in sprijin patul cusut in lunii robuste moderne, care invita la relaxare.

Gasiti mai multe fotografii in GALERIA FOTO

Dorești să amenajezi un spațiu?

Suntem o echipă de profesioniști cu studii și peste 10 ani de experiență în industria mobilei, pasionați de artă și design, capabili să amenajăm complet orice spațiu interior.

Contacteaza-ne

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre un proiect Mobiera, lasă-ne un mesaj. Te rugăm să menționezi și despre ce amenajare ești interesat, ca să ne fie mai ușor să răspundem solicitării tale.

    Informatii contact

    Atelier: Str. Octav Bancila nr. 3, Iasi, Romania

    0755952231

    Doriti mai multe informatii? Contactati-ne si va vom raspunde in scurt timp!

    Va recomandăm și: