Mobila bucatarie MDF

O bucatarie moderna nu consta doar intr-un proiect realizat pe masura asteptarilor tale dar tine cont si de alte aspecte legate de nevoile tale, de temperamentul tau si de dorintele tale. O bucatarie moderna, care repsecta rigorile functionalitatii, pe care asteptarile tale le impun, trebuie sa transmita si altceva despre tine/familia ta, indifernt de stilul ales.

Culoarea crem este cameleonica deoarece reuseste sa imprumute din atributele culorilor calde sau reci pe care le acompaniaza. Nuanta propusa pentru acest proiect are rolul de a domoli puterea suprafetelor lucioase si a albului, evitand astfel o atmosfera rece. Nuanta versatila este alimentata de tonurile de maro ale lemnului natur folosit in restul camerei.

Culoarea, inspirata de cea a pamantului, transmite stabilitate si siguranta si te invita la o stare de relaxare. Folosit in exces, crem-ul transmite un alt mesaj, de plictiseala. Nu e cazul in proiectul nostru, deoarece albul are rolul de a te tine antrenat in activitate.
Blatul negru cu decor de marmura intareste rolul nuantei de crem aleasa acela de a crea o atmosfera sofisticata si sa calmeze agresivitatea cromului mat sau lucios al accesoriilor.

Gasiti mai multe fotografii in GALERIA FOTO.

Distribuie pe...
Etichete

alb · crem · culoare · functionalitate · lemn · moderna · negru