Mobila living - Alb Perfect sense gloss

Un spatiu restrans poate fi foarte primitor daca este amenajat corespunzator. Am pus in valoare fiecare suprafata disponibila si am personalizat fiecare colt astfel incat sa cream un design modern si care sa raspunda nevoilor functionale ale proprietarilor.

Pentru bucatarie am folosit corpuri de mobilier cu fronturi din MDF alb astfel incat sa punem in valoare lumina naturala, mai ales ca spatiul destinat nu este foarte mare. Am fost astfel atenti sa asiguram compartimentarea necesara depozitarii si in acelasi timp sa integram in decor electrocasnicele. Astfel, hota si plita negre sunt in contrast cu corpurile de mobilier albe. Combina frigorifica am asortat-o din punct de vedre cromatic cu manerele crom ale corpurilor de mobilier iar pentru blat am ales decorul de stejar de la EGGER. Acesta se combina perfect cu aspectul de marmura al gresiei si face totodata legatura cu nuantele pastelate din living.

Gasiti mai multe fotografii in GALERIA FOTO.

Aspectul modern este dat in living de suprafetele lucioase care au rolul de a mari spatiul si este estompat cromatic de nuantele pastel. Atmosfera rece creata de paviment si fronturile din MDF lucios alb al dressingului incorporat in perete si al masutei decorative este pusa in balanta de texturile spumoase de crem, de peretele placat in decor de lemn natur, de lumina galbena directa sau ascunsa. Balansul cromatic este evidentiat prin contrastul subtil intre nuanta puternica de portocaliu si verdele pastel al fotoliilor.

Gasiti mai multe fotografii in GALERIA FOTO.

Daca living-ul este caracterizat prin energie si vivacitate, dormitorul este zona unde atmosfera este linistita. Pentru a crea o stare de relaxare am mizat pe decorul inspirat de natura. Nuantele de lemn natur au fost alese in contrast cu albul pentru ca designul sa fie unitar. Lumina are in continuare un rol important si pune in valoare fiecare colt al camerei. Functionalitatea corpurilor de mobilier este un factor definitoriu pentru ca proprietarii sa fie multumiti astfel ca acestea au realizate in colaborare cu nevoile lor. Servanta este in asa fel compartimentata astfel incat sa raspunda nevoilor de depozitare in timp ce dressing-ul am ales sa-l accesorizam cu oglinda. Oglinda are aici doua roluri: unul functional iar al doilea este un rol estetic deoarece impreuna cu lumina naturala si cea artificiala pune in valoare camera si o supradimensioneaza indiferent de momentul zilei.

Gasiti mai multe fotografii in GALERIA FOTO.

Distribuie pe...
Etichete

alb · decor · energie · functionalitate · lemn · lumina · MDF · negru · verde