Living-room

Placare pereti

Mobila living - Placare pereti|Mobila living - Placare pereti

In cautarea de a realiza o atmosfera care intriga si care starneste curiozitatea deopotriva pentru acest proiect am propus placarea peretelui cu forme geometrice care sa ascunda adevaratele corpuri de mobilier. Suprafetele in alb, in aceeasi nuanta cu vopseaua murala starneste un joc de lumini si umbre. Proprietarul a acceptat invitatia la joc si a descoperit in plus usa care mascheaza accesul in debara.

Proiectul are un impact vizual cu siguranta iar corpurile geometrice asimetrice creeaza o experienta uau vizitatorilor, intrigandu-i in acelasi timp. Atmosfera eclectica este stabilizata de decorul natural al blatului de bar. Elemente de lemn natur le regasim atat la scaune cat si la corpul de iluminat, care au fost construite in aceesi tema artistica. Astfel, specialistii nostri au reusit sa transforme un spatiu obisnuit si sa-l personalizeze intr-un mod inedit si unic.

Gasiti mai multe fotografii in GALERIA FOTO

Dorești să amenajezi un spațiu?

Suntem o echipă de profesioniști cu studii și peste 10 ani de experiență în industria mobilei, pasionați de artă și design, capabili să amenajăm complet orice spațiu interior.

Contacteaza-ne

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre un proiect Mobiera, lasă-ne un mesaj. Te rugăm să menționezi și despre ce amenajare ești interesat, ca să ne fie mai ușor să răspundem solicitării tale.

    Informatii contact

    Atelier: Str. Octav Bancila nr. 3, Iasi, Romania

    0755952231

    Doriti mai multe informatii? Contactati-ne si va vom raspunde in scurt timp!

    Va recomandăm și: