Produse

Vopseaua lavabilă pentru faianță Benjamin Moore aduce culoare în casa ta

Sigur ai momente în care stai și visezi cu ochii deschiși la o schimbare a aspectului căminului tău.
Bucătăria ta ți se pare monotonă. Nu mai găsești inspirația de care ai nevoie în spațiul care te înconjoară iar faianța din bucătarie și din baie este lipsită de culoare și dinamism. Schimbarea este mult mai ușoară decât te-ai fi așteptat. Cu ajutorul vopselii pentru faianță Benjamin Moore pereții prind viață.

Pentru a obține rezultatele dorite este necesară respectarea unor pași simpli.

Pasul 1: Pregătirea suportului

Pregătirea suprafeței de lucru este necesară oricărui proces de creație. Și în cazul fainței procedeul este similar. Pentru o aderare adecvată a vopselei la faianță, suprafața ei va trebui sablată cu un smirghel, astfel încât să devină poroasă. Înainte de aplicarea amorsei trebuie înlăturat orice reziduu de praf sau email cu o cârpă uscată.

Pasul 2: Amorsarea

Acum suprafața este pregătită pentru aplicarea amorsei. Pentru fixarea ei puteți utiliza un penson sau un trafalet. Recomandarea specialiștilor pentru un rezultat optim este utilizarea amorsei multifunționale Fresh Start. Primul strat de amorsă se aplică fără diluarea produsului. Se lasă 4 ore pentru uscare completă , după care se aplică al doilea strat de vopsea fără a dilua produsul.

Pasul 3: Vopsirea propriu-zisă

După uscarea completă a amorsei se poate aplica orice finisaj sau gamă de vopsea. Recomandarea specialiștilor este însă vopseaua cu finisaj special pentru bucătării și băi. Această formulă a fost proiectată pentru a avea aderență la suprafețele curate și dure, rezistentă la mucegai, ușor de aplicat și fără miros.

Vopseaua Benjamin Moore asigură rezistență în timp a culorii și a finisajului, întrucât este special creată pentru zonele expuse traficului intens de apă.

Cu ajutorul vopselii pentru faianță Benjamin Moore îți personalizezi baia și bucătăria după bunul plac, în culorile și designul dorit. Finisajul este uniform, elegant și cu siguranță invidiat de către prieteni.

Dorești să amenajezi un spațiu?

Suntem o echipă de profesioniști cu studii și peste 10 ani de experiență în industria mobilei, pasionați de artă și design, capabili să amenajăm complet orice spațiu interior.

Contacteaza-ne

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre un proiect Mobiera, lasă-ne un mesaj. Te rugăm să menționezi și despre ce amenajare ești interesat, ca să ne fie mai ușor să răspundem solicitării tale.

    Informatii contact

    Atelier: Str. Octav Bancila nr. 3, Iasi, Romania

    0755952231

    Doriti mai multe informatii? Contactati-ne si va vom raspunde in scurt timp!

    Related Posts