Produse

Ergohuman – scaunele ergonomice care îmbină arta și tehnologia

scaun ergohuman

Cei mai mulți dintre noi își petrec mai mult de jumătate din zi lucrând la birou. Statul pe scaun la un birou zi de zi atrage după sine apariția și dezvoltarea problemelor cu coloana vertebrală, efecte care în timp pot deveni greu de suportat. De aceea, criteriile după care îți alegi scaunul potrivit trebuie să fie clare și atent documentate.

Poziția corectă a corpului și confortul sporit pe care îl asigură un scaun ergonomic cresc inclusiv randamentul la locul de muncă, ceea ce urmărim cu toții. Ergohuman este brandul cel mai căutat și vândut de scaune de birou ergonomice, prezentând un nivel de ergonomie fără compromisuri. Chiar dacă piața dispune de o ofertă bogată în privința scaunelor ergonomice, Ergohuman se diferențiază prin prețuri accesibile raportat la produsele de top din aceași gamă și numeroasele reglaje ale tetierei, brațelor, înălțimii și înclinării, care oferă confortul necesar la birou. De asemenea, scaunul este construit pe un schelet de oțel care îi conferă rezistență în timp, un alt atu care face diferența.

Calitatea, rezistența și designul atractiv au determinat Mobiera să comercializeze scaunele originale Ergohuman. Există multe replici pe piața actuală și de aceea trebuie să acordați atenție deosebită locului din care doriți să îl achiziționați. O documentare prealabilă vă garantează originalitatea produsului cumpărat, producătorul oferind o garanție de 5 ani.

Modelele de scaune Ergohuman au fost create pentru a decora birouri dedicate persoanelor cu gusturi diferite.
Fie că sunt acoperite în totalitate cu mesh sau cu șezutul din stofa și spătarul din mesh, gama de culori foarte variată te ajută să îți personalizezi spațiul de lucru.

Un birou colorat și creativ amenajat îți aduce zilnic inspirația de care ai nevoie în munca ta. Pentru zilele caniculare, care se apropie cu pași repezi, Ergohuman oferă scaunele acoperite cu mesh, care dispun de o varietate de culori. Acest tip de scaun permite o aerisire corespunzătoare și este potrivit persoanelor dinamice, vesele, care au un stil de viață mai nonconformist. Poți opta și pentru scaunele realizate din stofă, care includ 58 de culori diferite.

Scaunul Ergohuman PDH este realizat în proporție de 97% din materiale reciclabile, ceea ce i-a adus acestuia și certificatul Greenguard.

Scaunul Ergohuman Elite este inclus în topul celor mai confortabile scaune din lume. Față de modelul clasic, acesta aduce în plus îmbunătățirea controlului tensiunii spătarului și creșterea numărului de ajustări ale brațelor.

În concluzie, scaunul Ergohuman este un scaun ergonomic revoluționar, pe care îl poți folosi acasă, ca scaun de gaming sau la birou, oferindu-ți un grad ridicat de relaxare și mobilitate.

Vezi aici Topul celor mai bune scaune ergonomice și alege și tu un scaun care să îți asigure confortul necesar: Ergonomie la superlativ.

Dorești să amenajezi un spațiu?

Suntem o echipă de profesioniști cu studii și peste 10 ani de experiență în industria mobilei, pasionați de artă și design, capabili să amenajăm complet orice spațiu interior.

Contacteaza-ne

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre un proiect Mobiera, lasă-ne un mesaj. Te rugăm să menționezi și despre ce amenajare ești interesat, ca să ne fie mai ușor să răspundem solicitării tale.

    Informatii contact

    Atelier: Str. Octav Bancila nr. 3, Iasi, Romania

    0755952231

    Doriti mai multe informatii? Contactati-ne si va vom raspunde in scurt timp!

    Va recomandăm și: