Produse

Mobiera – reprezentant Bosch Kitchen Specialist

Bosch este recunoscută drept marca numărul 1 de electrocasnice mari în Europa și se află în permanentă dezvoltare și expansiune. Compania folosește tehnologie de înaltă calitate și își propune să îmbunătățească în permanență viața consumatorilor, prin oferirea de soluții inovatoare pentru crearea unor case și orașe inteligente. Acest fapt se traduce pe scurt în Bosch creează “tehnică pentru o viață”.

Istoria Bosch a început în anul 1886, când Robert Bosch a deschis primul atelier de mecanică fină și inginerie electrică. Una dintre devizele pe care se baza Robert Bosch în afacerea sa era “pe termen lung, cea mai profitabilă abordare în afaceri este cea bazată pe onestitate și corectitudine”.

Valorile pe care se bazează compania Bosch în activitatea sa sunt orientarea pe viitor și accentul pe rezultate, responsabilitate, deschidere și încredere, corectitudine, inițiativă, determinare, diversitate.
În România, grupul Bosch este prezent de aproximativ 25 de ani și deține un număr de peste 6500 de angajați. Bosch oferă soluții personalizate pentru căminul vostru, pentru a vă simplifica activitățile de zi cu zi.

Mobiera susține calitatea și performanța și de aceea se numără printre reprezentanții Bosch Kitchen Specialist in România. Clienții care achiziționează produse marca Bosch din magazinul nostru vor beneficia de avantajele celor două campanii lansate de compania Bosch.

1. Campania 5 ani garanție fără costuri suplimentare pentru aparatele incorporabile

Campania se desfășoară în perioada 15 iunie – 15 septembrie 2018.

Pentru a beneficia de această garanție trebuie să achiziționezi în perioada campaniei, unul sau mai multe aparate incorporabile marca Bosch și să le înregistrezi în contul MyBosch în termen de 60 de zile de la data achiziției.

Pentru recunoașterea și acordarea garanției în cazul unei eventuale intervenții service, clientul trebuie să facă dovada achiziției aparatului de la unul din distribuitorii BSH Electrocasnice SRL în perioada campaniei, prin prezentarea facturii / bonului fiscal împreună cu confirmarea de înregistare a produsului ce poate fi descarcată din contul MyBosch, ulterior înregistrării aparatului incorporabil.
În această promoție sunt eligibile aparatele incorporabile marca Bosch, precum: cuptoare, plite, hote, mașini de spălat vase, masini de spălat rufe, aparate frigorifice, sertare termice, espressoare.

2. Oferta exclusivă Kitchen Specialist

În perioada 01 mai – 15 decembrie 2018, la cumpărarea oricărui produs electrocasnic incorporabil marca Bosch, primești cadou un pachet Friskars, în condițiile menționate mai jos:

 • Un set de 5 cuțite Fiskars „Royal“ la o valoare a achiziției cuprinsă între 8.000 – 10.999 lei (TVA inclus), pe o singură factură;
 • Un pachet format dintr-un set de 5 cuțite Fiskars „Royal“ si un set “Dinner for 2” la o valoare a achiziției de peste 11.000 lei (TVA inclus), pe o singură factură.

Pentru că punem întotdeauna clientul pe primul plan și mizăm pe calitatea produselor pe care i le oferim, în shopul Mobiera găsiți soluții optime pentru dotarea bucătăriei cu produse marca Bosch de ultimă generație.

De asemenea, este important să știți că vă putem livra, la comandă, orice aparat incorporabil marca Bosch vă doriți, chiar daca acesta nu se află încă în shop-ul nostru online. Ca reprezentant Bosch Kitchen Specialist, Mobiera comercializează orice tip de produs de pe site-ul partenerului nostru: bosch-home.ro.

Pentru a vă bucura de experiențe plăcute în bucătărie care să transforme gătitul în magie, optați pentru electrocasnice în tendințe, create în conformitate cu nevoile omului modern.

Dorești să amenajezi un spațiu?

Suntem o echipă de profesioniști cu studii și peste 10 ani de experiență în industria mobilei, pasionați de artă și design, capabili să amenajăm complet orice spațiu interior.

Contacteaza-ne

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre un proiect Mobiera, lasă-ne un mesaj. Te rugăm să menționezi și despre ce amenajare ești interesat, ca să ne fie mai ușor să răspundem solicitării tale.

  Informatii contact

  Atelier: Str. Octav Bancila nr. 3, Iasi, Romania

  0755952231

  Doriti mai multe informatii? Contactati-ne si va vom raspunde in scurt timp!

  Va recomandăm și: