Produse

Vopseaua cu efect „tablă de scris” sau cum gândurile se pot opri în loc

În învălmășeala de gânduri care ne traversează mintea zi de zi, e ușor să pierzi șirul cuvintelor care, de multe ori, se transformă-n planuri. La Mobiera, am găsit soluția gândurilor care zboară. Cu o cutie de cretă aproape, nu mai avem nevoie nici de hârtie, căci cuvintele se-nșiră pe orice suprafață acoperită de vopseaua cu efect „tablă de scris”.

Mintea nutrește gânduri fără să țină cont de granițe și, mai presus de toate, ideile bune apar când te aștepți mai puțin. Din acest motiv, „oriunde” este cuvântul care descrie cel mai bine oportunitatea de a nota cuvinte prin intermediul vopselei lavabile Benjamin Moore pentru care niciun peretele, nici mobila, nici sticla nu reprezintă obstacole de nedepășit.

Graficele pentru care agenda nu e niciodată suficient de încăpătoare, listele de cumpărături care adesea nu-și mai găsesc finalul sau mesajele motivaționale pe care le vrem mereu aproape și-au găsit acum suportul potrivit. Iar cum gândurile sunt trecătoare, cu ușurință însemnările care nu ne mai sunt de folos pot fi eliminate, căci se curăță fără efort, folosind doar apă și săpun.

Dar nu numai cei mari sunt invadați de gânduri. În lumea celor mici, imaginația debordantă e, adesea, greu de stăpânit, motiv pentru care se creionează prin litere și desene puerile, pe suporturi care, chiar și pe adulți îi mai suprind. Acum, însă, e simplu. Echilibrul între încurajarea micilor artiști și păstrarea aspectului optim al amenajărilor e la îndemână, pus la dispoziție într-o inovatoare cutie de vopsea.

Imaginația, pasiunea de a desena sau de a crea obiecte de decor nu este, însă, o bucurie destinată exclusiv copiilor. Prin urmare, vopseaua cu efect „tablă de scris” încurajează și activitățile de creație ale adulților, putând fi folosită în crearea diferitelor obiecte handmade. Nimeni nu este prea mare, atunci când vine vorba de creativitate și idei!

Vopseaua Benjamin Moore, spre deosebire de folia care oferă același efect, nu este supusă riscului de a se desprinde. Tocmai de aceea cuvintele sunt cu adevărat în siguranță și, mai mult decât atât, se integrează cu brio în decorul de interior. Sub forma unei inovații nu doar plăcută vizual, ci și remarcabil de practică, vopseaua cu efect „tablă de scris” este soluția prin care, la Mobiera, planurile și gândurile se opresc mai ușor în loc.

Dorești să amenajezi un spațiu?

Suntem o echipă de profesioniști cu studii și peste 10 ani de experiență în industria mobilei, pasionați de artă și design, capabili să amenajăm complet orice spațiu interior.

Contacteaza-ne

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre un proiect Mobiera, lasă-ne un mesaj. Te rugăm să menționezi și despre ce amenajare ești interesat, ca să ne fie mai ușor să răspundem solicitării tale.

    Informatii contact

    Atelier: Str. Octav Bancila nr. 3, Iasi, Romania

    0755952231

    Doriti mai multe informatii? Contactati-ne si va vom raspunde in scurt timp!

    Va recomandăm și: