Produse, Stiri

Organizarea dulapurilor de bucătărie – soluții practice de la Blum

Bucătăria perfectă se caracterizează prin calitate, confort și mai ales funcționalitate. Pentru multe femei, mai ales, bucătăria reprezintă un fel de sanctuar, în care ele își pun în evidență creativitatea, se relaxează și pun suflet în prepararea celor mai delicioase rețete. Pentru membrii familiei, spațiul acesta este inima casei, deoarece aici se reunesc după o zi lungă și își încarcă bateriile pentru o nouă zi.

Un astfel de loc special merită o atenție deosebită în amenajare. Nici un detaliu nu trebuie lăsat la întâmplare, iar rezultatul trebuie să îndeplinească nevoile și cerințele clienților.

Blum, partenerul Mobiera în materie de accesorii pentru mobilierul de bucătărie, este unul dintre cei mai renumiți producători de feronerie pentru mobilier din lume.

Blum nu este un simplu producător de feronerie; el oferă soluții performante pentru îmbunătățirea calității activităților zilnice. Se remarcă prin spiritul practic, inovator și versatil al soluțiilor oferite.

Gama Orga Line de la Blum a fost special creată pentru cei mai exigenți clienți, care își doresc ordine desăvârșită în propria bucătărie.

Vă ajută să vă configurați spațiul în funcție de preferințe și necesități. Fiecare obiect din bucătărie are locul lui bine stabilit și este depozitat într-un loc sigur.

Producătorul descrie această gamă de produse ca un sistem de organizare de înaltă calitate, care face minuni atunci când vine vorba despre organizarea sertarelor și a dulapurilor înalte. Indiferent că ne referim la farfurii, tacâmuri, oale, pahare, sticle, totul este foarte ordonat.

Cu ajutorul accesoriilor Blum, fiecare interacțiune cu obiectele din bucătărie este o experiență deosebită și inedită.

Produsele din gama Orga Line se caracterizează prin:

Flexibilitate – separatoarele longitudinale și transversale pot fi așezate în sertare și în dulapurile înalte, în funcție de conținutul pe care îl aveți de depozitat.

Vizibilitate – fiecare obiect este așezat frumos și ordonat, de aceea totul este vizibil și ușor de găsit.  

Utilitate – aceste accesorii pentru organizare îți simplifică multe procese din bucătărie și te ajută să menții ordinea și curățenia.

Curățare facilă – casetele din inox pot fi curățate cu ușurință, fără a deteriora materialul, inclusiv în mașina de spălat vase.

În ce constă gama Orga Line?

Opțiuni pentru sertare – casete pentru tacâmuri și ustensile de bucătărie

Opțiuni pentru dulapurile înalte – separatoare transversale și longitudinale reglabile.

Accesorii pentru bucătărie – suporturi pentru cuțite, suporturi pentru farfurii, suporturi pentru condimente și dispensere pentru folie alimentară și pentru folie din aluminiu.

Sistemul de compartimentare Orga Line de la Blum este soluția ideală pentru organizarea interiorului mobilierului de bucătărie. Fiecare centimetru din bucătăria ta este atent organizat și ordonat într-o manieră practică și inovativă cu ajutorul accesoriilor Blum și a specialiștilor Mobiera.

Realizarea mobilierului la comandă și îndeplinirea viselor voastre rămâne pasiunea noastră.

Dorești să amenajezi un spațiu?

Suntem o echipă de profesioniști cu studii și peste 10 ani de experiență în industria mobilei, pasionați de artă și design, capabili să amenajăm complet orice spațiu interior.

Contacteaza-ne

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre un proiect Mobiera, lasă-ne un mesaj. Te rugăm să menționezi și despre ce amenajare ești interesat, ca să ne fie mai ușor să răspundem solicitării tale.

    Informatii contact

    Atelier: Str. Octav Bancila nr. 3, Iasi, Romania

    0755952231

    Doriti mai multe informatii? Contactati-ne si va vom raspunde in scurt timp!

    Va recomandăm și: