Produse

Idei pentru amenajarea spațiilor mici

Spațiul redus al locuinței nu trebuie să te împiedice să îți construiești un univers plăcut, care să te reprezinte. Mobilierul inovativ existent pe piața de profil, precum și ajutorul unui designer creativ îți vor demonstra că spațiile mici dau naștere unor idei mărețe. Tendințele producătorilor de a crea articole de mobilier multifuncțional, care să ocupe din ce în ce mai puțin loc sunt în plină ascensiune. Mobilierul modular, de pildă, reprezintă o soluție ingenioasă pentru amenajarea unor încăperi mici, dar elegante și aerisite.

Femeile visează din copilărie la o bucătărie spațioasă în care să își depoziteze toate accesoriile indispensabile la gătit, electrocasnice de tot felul, o masă drăguță în jurul căreia să se adune toată familia, plante decorative și eventual un minibar chic. Da, și lista poate continua. Dar cum să te bucuri de toate acestea într-un spațiu atât de limitat?

Indiferent cât de mult ți-ai dori să ai o bucătărie amenajată ca în reviste, drumul până acolo este extrem de anevoios. Soluția este să apelezi la creativitatea unui specialist. El are viziunea și cunoștințele necesare pentru optimizarea spațiului și crearea unui efect surprinzător care să îți depășească așteptările.

Cu siguranță, portofoliul Mobiera cu mobilier la comandă pentru bucătărie te va convinge de calitatea, creativitatea și seriozitatea serviciilor oferite de noi.

Un pont pentru economisirea spațiului într-un apartament cu dimensiuni reduse este investiția în articole de mobilier care au multiple funcții. De exemplu un fotoliu  sau o canapea care se poate transforma cu ușurință în pat pentru oaspeți.

De asemenea, depozitarea articolelor de îmbrăcăminte și încălțăminte este o altă problemă cu care ne confruntăm. În acest caz soluțiile sunt diverse, în funcție de locuința fiecăruia. Paturile cu sertare sunt alegerea ideală pentru un dormitor aerisit. Deși scopul principal al patului este odihna, spațiile de depozitare ascunse sub saltea sau sertarele de la baza patului sunt o soluție la îndemână pentru a stoca diverse obiecte pe care nu vrei să le ții la vedere în cameră.

Organizarea unui dressing într-o singură cameră a locuinței te-ar ajuta să scoți dulapurile din celelalte camere și să câștigi acel spațiu în alt scop. Dacă suprafața nu îți permite să ai o cameră dedicată dressing-ului, un dulap realizat la comandă este cea mai bună soluție. În funcție de numărul de membri ai familiei, stabilești exact câte compartimente vrei să aibă dulapul și cum să fie repartizate zonele de depozitare. Un astfel de dulap te va ajuta să economisești spațiu, să fii mai organizat și să îți găsești cu ușurință articolele vestimentare în fiecare zi.

Dacă locuiești într-o casă cu etaj, poți valorifica într-un mod foarte util și elegant spațiul rămas între scări. În acest caz există variante multiple.

Îți sugerăm câteva opțiuni pe care le poți lua în considerare în propria amenajare. Ai în minte un proiect îndrăzneț și creativ? Echipa Mobiera este nerăbdătoare să te sprijine în îndeplinirea celui mai curajos vis al tău.

Dorești să amenajezi un spațiu?

Suntem o echipă de profesioniști cu studii și peste 10 ani de experiență în industria mobilei, pasionați de artă și design, capabili să amenajăm complet orice spațiu interior.

Contacteaza-ne

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre un proiect Mobiera, lasă-ne un mesaj. Te rugăm să menționezi și despre ce amenajare ești interesat, ca să ne fie mai ușor să răspundem solicitării tale.

    Informatii contact

    Atelier: Str. Octav Bancila nr. 3, Iasi, Romania

    0755952231

    Doriti mai multe informatii? Contactati-ne si va vom raspunde in scurt timp!

    Va recomandăm și: