Tendintele moderne ale acestui an impletesc frumos designul contemporan cu functionalitati practice. Majoritatea produselor de mobilier sau de decor desi pas subtiri, firave si abstracte sunt foarte functionale. Liniile noilor corpuri de mobilier sunt o reactie normala adaptata nevoilor si stilului nostru de viata, axat din ce in ce mai mult pe tehnologie.

Comfortul este definit astazi prin accesoriile functionale ce insotesc fiecare corp de mobilier. De exemplu, piesele de mobilier de mai jos au rolul de a asigura confidentialitatea datelor in timp ce utilizeaza dispozitivele digitale. Acest rol este asumat de spatarele inalte in timp ce masa speciala accesorizata cu porturi are rolul de a pastra atmosfera linistita si productiva a timpului petrecut.

Forma sau designul birourilor de lucru in schimb nu s-a schimbat foarte mult in ultimii ani. Evolutia designului birourilor a mizat in special incorproarea accesoriilor care sa-ti puna totul la indemana fara sa depui deforturi si fara sa te impiedici in cabluri de alimentare. Modelul prezentat mai jos, de exemplu este realizat din lemn si aluminiu si este usor stilizat astfel incat sa se potriveasca atat pentru spatiul de birou dar si pentru acasa. Biroul dispune de difuzoare incorporate care se conecteaza prin Bluetooth precum si spoturi wireless de incarcare care permit alimentarea dispozitivelor intre utilizari. Pentru iubitorii de cafea, produsul exemplificat vine cu o cana incorporta care se incalzeste prin inductie.

Sursa foto: www.trendhunter.com

Distribuie pe...
Etichete

accesorii · birouri · scaune · tendinte