Stiri

Ultra Violet – culoarea anului 2018

Culoarea reprezintă un mijloc universal de expresie, atât în modă cât și în designul interior.
Institutul Pantone, arbitrul mondial al culorilor, a ales culoarea Ultra Violet ca fiind reprezentativă pentru anul 2018. Ei o consideră o culoare “extrem de provocatoare”, puternică, o culoare a galaxiilor, care invită la reflecție, caracterizată prin dinamism, creativitate, imaginație și mister. Următoarea perioadă a anului va fi dominată de această culoare complexă atât în vestimentație cât și în domeniul decorațiunilor interioare.

În materie de amenajări interioare, designerii au căpătat tot mai mult curaj de exprimare și s-au aliniat la tendințele actuale într-o manieră originală.

Mobiera oferă mereu clienților ultimele noutăți în domeniu și de aceea regăsiți produse în tușe de culoare Ultra Violet și în magazinul nostru.

Vă puteți personaliza cu stil pereții livingului, dormitorului sau holului cu un tapet superlavabil, potrivit pentru decoruri moderne.

Amenajarea livingului în nuanțe puternice creează o atmosferă nonconformistă, destinată meditației și relaxării.

Folosiți piese de mobilier cu personalitate care aduc inspirație și eleganță în căminul vostru. Indiferent că optați pentru o canapea, un covor sau un scaun de culoare Ultra Violet, fiecare obiect de decor conferă originalitate și eleganță încăperii.

Vă propunem câteva idei de amenajare care să vă folosească ca punct de reper în redecorarea locuinței.

Sursa foto: pinterest.com

Dorești să amenajezi un spațiu?

Suntem o echipă de profesioniști cu studii și peste 10 ani de experiență în industria mobilei, pasionați de artă și design, capabili să amenajăm complet orice spațiu interior.

Contacteaza-ne

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre un proiect Mobiera, lasă-ne un mesaj. Te rugăm să menționezi și despre ce amenajare ești interesat, ca să ne fie mai ușor să răspundem solicitării tale.

    Informatii contact

    Atelier: Str. Octav Bancila nr. 3, Iasi, Romania

    0755952231

    Doriti mai multe informatii? Contactati-ne si va vom raspunde in scurt timp!

    Va recomandăm și: