Stiri

Living coral – culoarea anului 2019

Designerii de modă, specialiștii în design interior, trendsetter-ii, cu toții așteptau cu nerăbdare decizia Institutului Pantone cu privire la culoarea anului 2019.

Coralul viu – 16-1546 Living Coral, o nuanță de corai cu irizații aurii a fost desemnată câștigătoare. Ea va domina podiumurile de modă, dar și decorațiunile, piesele de mobilier și alte elemente de design interior.  Laurie Pressman, vicepreședinte al unei unități Pantone a ținut să precizeze că „influența de anul acesta a fost mediul înconjurător”, mai exact reciful de corali.

Coralul viu este inspirat din natură și emană vitalitate, căldură și confort, într-o lume din ce în ce mai agitată, în care tehnologia tinde să distrugă tot ceea ce este uman. Spre deosebire de Ultraviolet, culoarea anului 2018, Living Coral este o culoare plină de viață, de energie și optimism. Poți aduce în căminul tău liniștea și starea de bine promovate de această culoare prin achiziționarea unor obiecte mici de decor, a unui covor, a unor pernuțe sau draperii corai, sau prin vopsirea unui perete în această nuanță caldă, toate adaptate la personalitatea și stilul casei tale.

Îți sugerăm câteva idei de amenajare a locuinței în nuanțe de corai pe care le poți utiliza drept punct de plecare în propriul proiect. Datorită faptului că este o culoare diafană, romantică, ne putem gândi că se potrivește în special pentru doamne, însă, utilizată în detalii fine, se poate folosi și într-o amenajare cu note masculine.

Ție îți place să ții cont de tendințe, de culorile în vogă în materie de design interior sau te lași ghidat de propriile pasiuni și instincte?

Credem cu tărie că indiferent de trenduri, fiecare dintre noi își conturează căminul după chipul și asemănarea sa. În fond trebuie să rezulte un mediu sigur, familiar, confortabil, în care să revenim cu drag de fiecare dată.

Dorești să amenajezi un spațiu?

Suntem o echipă de profesioniști cu studii și peste 10 ani de experiență în industria mobilei, pasionați de artă și design, capabili să amenajăm complet orice spațiu interior.

Contacteaza-ne

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre un proiect Mobiera, lasă-ne un mesaj. Te rugăm să menționezi și despre ce amenajare ești interesat, ca să ne fie mai ușor să răspundem solicitării tale.

    Informatii contact

    Atelier: Str. Octav Bancila nr. 3, Iasi, Romania

    0755952231

    Doriti mai multe informatii? Contactati-ne si va vom raspunde in scurt timp!

    Va recomandăm și: