Mobilier lobby

AMENAJEAZĂ CREATIV

Cu designul său estetic și funcțional, mobilierul potrivit transformă o așteptare obișnuită într-o experiență plăcută.  Indiferent de stilul și personalitatea spațiului, o sală de așteptare bine amenajată cu mobilier de calitate transmite profesionalism și grijă pentru clienți.  

Produse din Shop:

CULORI

MATERIALE

Stejar, Negru, Verde

PAL, Licheni

Design:

Mobiera (designer Andreea Blesneag)

01.

CONSILIERE DESIGN INTERIOR

Știm că uneori e dificil să „vezi” transformarea finală a unui spațiu. Designerii Mobiera realizează o propunere 3D pentru ca rezultatul să fie cel așteptat.

02.

MATERIALE ȘI ACCESORII PREMIUM

Produsele sunt executate și accesorizate cu materiale de la furnizori recunoscuți: Egger, Blum, Hafele, Hettich, Nett Front, ArtGranit. Nu facem niciodată rabat la calitatea materialelor.

03.

GARANȚIE ȘI SERVICII AFTER-SALE

Oferim garanție de 4 ani clienților noștri (persoane fizice) pentru mobilierul realizat. Și considerăm că am finalizat contractul doar când ești 100% mulțumit de mobilierul comandat.

De ce să alegi Mobiera?

Suntem o echipă de profesioniști cu studii și 13 ani experiență în industria mobilei, pasionați de artă și design, capabili să amenajăm complet orice spațiu interior:

 1. Realizăm designul 3D și proiectarea tehnică a mobilierului;
 2. Asigurăm execuția impecabilă a mobilierului, livrarea și montajul în siguranță, servicii after-sales;
 3. Te ajutăm în amenajări complete cu o gamă variată de scaune, canapele, electrocasnice și nu numai.

Te sprijinim cu soluții inspirate, oricare ar fi spațiul pe care dorești să-l ambientezi.

Contacteaza-ne

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre un proiect Mobiera, lasă-ne un mesaj. Te rugăm să menționezi și despre ce amenajare ești interesat, ca să ne fie mai ușor să răspundem solicitării tale.

  Informatii contact

  Atelier: Str. Octav Bancila nr. 3, Iasi, Romania

  0755952231

  Doriti mai multe informatii? Contactati-ne si va vom raspunde in scurt timp!

  Părerile clienților noștri
  Stefan Pantiru
  Stefan Pantiru
  2023-05-14
  Am făcut o bucătărie la Mobiera, de la design-ul inițial, la montajul electrocasnicelor, și totul a mers foarte bine, deși multe detalii erau la milimetru datorită nelipsitelor țevi care treceau peste tot. Mulțumim Andreei de la design și lui Mihai pentru înțelegere și răbdare cu toate detaliile noastre! Mult succes în continuare!
  Andrei Grigorincu
  Andrei Grigorincu
  2022-08-05
  O echipa orientata pe lucrul de calitate si spre satisfacerea cerintelor clientilor sai. Tin sa mentionez faptul ca proiectul s-a desfasurat in perioada pandemiei iar locatia noastra a fost in afara ariei de acoperire oferite de furnizor insa cu toate acestea am gasit intelegere si deschidere facand unele exceptii care au dus in final la o foarte buna colaborare. Calitatea produsului finit este una excelenta, aspectul si dispunerea mobilierului s-a conformat in totalitate cu proiectul pe care l-am agreat in faza initiala. La final, ceea ce s-a livrat a fost exact pe masura asteptarilor iar micile ajustari pe care le-am cerut ulterior au fost onorate in timp util fara nici un cost suplimentar. Va felicit pentru seriozitatea, implicarea si standardele oferite! La cat mai multe proiecte faine si clienti fericiti! Recomand cu caldura!
  Victor Jitaru
  Victor Jitaru
  2022-07-19
  Una dintre putinele firme de mobila cu adevarat serioase din Iasi. Am reusit sa fac cu ei ceva ce multe firme mi-au spus ca nu pot face ( o masa de cafea rotativa - vezi poza). Materiale de calitate, personal profesionist si amabil. Recomand serviciile Mobiera Iasi!
  Andreea Scutaru
  Andreea Scutaru
  2021-10-21
  Am mobilat întreg apartamentul cu ajutorul lor și a ieșit de vis, superb! Atenția care o acorda fiecărui detaliu ii ridica mult deasupra celorlalte firme similare. Si nu se ocupa doar de făcut mobila pur și simplu, ci oferă consultanta, asculta ce îți dorești și transforma în realitate; Andreea de la proiectare, merita toate laudele în aceasta direcție. Si mai departe echipa de execuție și montaj nota 20 plus. Recomand cu mult drag!!!
  Sebastian Stingaciu
  Sebastian Stingaciu
  2021-08-07
  Servicii si calitate de 5 stele. Daca vrei sa ai parte de o experienta cu profesionisti adevarati recomand Mobiera. S au tinut de termenul dat initial, echipa de montaj a fost super profi si dupa stresul pe care l am avut cu constutia casei, partea de amenajare cu mobila a fost parfum!
  * Magda *
  * Magda *
  2020-03-03
  Profesionalism şi seriozitate maximă. Atenţie până şi la cele mai mici detalii. Sunt extrem de mulţumită de mobilierul comandat. Recomand Mobiera cu căldură.
  Mario Lorentzo
  Mario Lorentzo
  2019-06-18
  Pk
  Andreea Simionovici
  Andreea Simionovici
  2019-04-20
  Profesionalism, seriozitate, materialele folosite sunt de foarte buna calitate, iar mobila este creata cu mult bun gust!
  iris clooee
  iris clooee
  2019-04-17
  Foarte multumita!!!De la calitatea serviciilor si pana la calitatea materialelor,firma a dat dovada de seriozitate si promptitudine,a oferit consultanta in crearea unui spatiu util dar in acelasi timp deosebit ca design.Recomand cu incredere! Multumim MOBIERA!!!
  Suzana Strachina
  Suzana Strachina
  2019-04-17
  Recomand cu incredere!! Servicii foarte bune, profesionalism la cele mai inalte cote si produse de calitate!
  MOBIERA

  Parteneri

  Proiecte asemanatoare