Mobilier birou managerial

AMENAJEAZĂ CREATIV

Creșteți productivitatea și confortul în biroul dvs. cu mobilierul din PAL, într-o eleganta combinație de culori: gri închis și lemn deschis. Această asociație cromatică aduce un echilibru perfect între rafinament și căldură naturală, transformând biroul într-un spațiu inspirat și funcțional. 

CULORI

MATERIALE

Gri închis, Stejar

PAL

ACCESORII

Design:

Blum

Mobiera (designer Andreea Blesneag)

01.

CONSILIERE DESIGN INTERIOR

Știm că uneori e dificil să „vezi” transformarea finală a unui spațiu. Designerii Mobiera realizează o propunere 3D pentru ca rezultatul să fie cel așteptat.

02.

MATERIALE ȘI ACCESORII PREMIUM

Produsele sunt executate și accesorizate cu materiale de la furnizori recunoscuți: Egger, Blum, Hafele, Hettich, Nett Front, ArtGranit. Nu facem niciodată rabat la calitatea materialelor.

03.

GARANȚIE ȘI SERVICII AFTER-SALE

Oferim garanție de 4 ani clienților noștri (persoane fizice) pentru mobilierul realizat. Și considerăm că am finalizat contractul doar când ești 100% mulțumit de mobilierul comandat.

De ce să alegi Mobiera?

Suntem o echipă de profesioniști cu studii și 13 ani experiență în industria mobilei, pasionați de artă și design, capabili să amenajăm complet orice spațiu interior:

 1. Realizăm designul 3D și proiectarea tehnică a mobilierului;
 2. Asigurăm execuția impecabilă a mobilierului, livrarea și montajul în siguranță, servicii after-sales;
 3. Te ajutăm în amenajări complete cu o gamă variată de scaune, canapele, electrocasnice și nu numai.

Te sprijinim cu soluții inspirate, oricare ar fi spațiul pe care dorești să-l ambientezi.

Contacteaza-ne

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre un proiect Mobiera, lasă-ne un mesaj. Te rugăm să menționezi și despre ce amenajare ești interesat, ca să ne fie mai ușor să răspundem solicitării tale.

  Informatii contact

  Atelier: Str. Octav Bancila nr. 3, Iasi, Romania

  0755952231

  Doriti mai multe informatii? Contactati-ne si va vom raspunde in scurt timp!

  Părerile clienților noștri
  Gabriel Comorasu
  Gabriel Comorasu
  2024-05-15
  Recomand pt lucrari non standard. Pt standard, se gasesc altii mai ieftini. Cu Mobiera, chiar poti personaliza si adapta dupa nevoile tale si ale spatiului. Ii recomand cu toata responsabilitatea!
  oneaga iulian
  oneaga iulian
  2024-04-30
  Sunt cei mai buni !!! Nota 10 la orice 👌
  Ana-Maria Ropotoaia
  Ana-Maria Ropotoaia
  2024-02-27
  Am apelat la Mobiera pentru mobilierul din bucatarie si sunt super multumita. M-a convins garantia de 4 ani pe care nu prea am gasit-o pe piata in alta parte, iar executia e impecabila. Astept sa vad cum se comporta mobila in timp. Momentan totul pare impecabil si asta e fantastic de bine!!
  Ioana Ignat
  Ioana Ignat
  2024-02-27
  Profesioniști creativi, orientați spre soluție, pasionați și înțelegători care transforma in realitate si cele mai dificile dorințe. Recomand 100%.
  Roxana Bibilica
  Roxana Bibilica
  2024-02-26
  Rezultatul final a depasit așteptarile. Mobila a arătat mult mai bine în realitate decat în randare :) Recomand cu încredere!
  MOBIERA

  Parteneri

  Proiecte asemanatoare