Stiri

Tendinte in amenajari la inceput de an

Anul 2017 debuteaza cu un prim targ de mobila in Europa, la Istanbul, in Turcia si de abia asteptam sa aflam care sunt primele propuneri ale designerilor in materie de amenajari si mobilier.

In ultimii ani trendul principal a fost in directia minimalizarii, simplitatii si confortului, specialistii in domeniu fiind atrasi in special de proiectele bazate pe functionalitati multiple. In acest an se poate observa dinamica la care designerii au trebuit sa se adapteze deoarece proiectele propuse acum raspund mult mai bine cerintelor macro de pe piata: mobilier compact, in stil rustic, astfel incat sa raspunda cerintelor de confort.

In materie de noutati, expozantii promoveaza tot mai mult caracteristici suplimentare ale materialelor folosite. Astfel, fie ca vorbim de mobilier clasic sau modern, avem posibilitatea sa optam pentru materiale rezistente la foc si la apa si pentru tesaturi care nu se decoloreaza. Din punct de vedere cromatic predomina tonurile pastel in contrast cu nuante puternice din gama de culori propuse de Pantone pentru 2017.

Asteptam cu nerabdare si targurile de referinta:

 • Franta (Maison & Objet), 20 – 24 Ianuarie
 • Italia (Salone Milano), 4 – 9 Aprilie
 • Germania (Interzum), 16 – 19 Mai
 • Germania (Ligna), 22 – 26 Mai
 • Romania (BIFE-SIM), 13 – 17 Septembrie

Sursa foto: www.facebook.com/ismobfuari

Dorești să amenajezi un spațiu?

Suntem o echipă de profesioniști cu studii și peste 10 ani de experiență în industria mobilei, pasionați de artă și design, capabili să amenajăm complet orice spațiu interior.

Contacteaza-ne

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre un proiect Mobiera, lasă-ne un mesaj. Te rugăm să menționezi și despre ce amenajare ești interesat, ca să ne fie mai ușor să răspundem solicitării tale.

  Informatii contact

  Atelier: Str. Octav Bancila nr. 3, Iasi, Romania

  0755952231

  Doriti mai multe informatii? Contactati-ne si va vom raspunde in scurt timp!