Bucatarie

Spatiu mic – functionalitate deplina

Bucuria de a beneficia de tot spatiul de care ai nevoie, de a te misca liber in bucatarie si de a avea in acelasi timp la indemana tot ce iti doresti pentru a pregati cele mai alese bucate este de nepretuit. Ne incanta bucuria vadita a clientului care, cu emotie analizeaza lucrarea ta si care constientizeaza in scurt timp ca proiectul propus era exact ce aveau nevoie! Asa s-a intamplat si in cazul de fata pentru care am ales sa proiectam o bucatarie moderna cu baza clasica.

Ce am facut mai exact? Am discutat cu clientii, am inteles in primul rand nevoile lor si am incercat sa materializam visele lor despre bucataria pe care si-o doreau. Am vizitat spatiul, am facut masuratori si am inceput sa desenam si sa unim intr-un proiect nevoile, functionalitatile si dorintele.

Ce ne-a provocat? Spatiul! Suprafata de pana in 10 mp a fost una dintre cele mai mari provocari deoarece acolo trebuia sa materializam un proiect durabil, functional si placut.

Ce solutii am gasit? Pentru a raspunde nevoilor de depozitare am ales sa pornim amenajarea de la un conceptele clasice care vizeaza corpuri de mobilier inalte, pana in tavan. Astfel, am reusit sa ne folosim de cat mai mult din spatiul disponibil in incapere. Liniile moderne, minimaliste si suprafetele lucioase au reprezentat solutia potrivita astfel incat sa cream impresia unui spatiu aerisit si incapator. Ne-au venit in ajutor suprafetele mari, vitrate iar aceeasi linie a fost subliniata si de masa din sticla neagra in contrast cu decorul.

O bucatarie alba, lucioasa, cu linii drepte intr-un spatiu mic poate crea o atmosfera rece, motiv pentru care liniile curbe au avut acest rol estetic de a relaxa atmosfera. In plus, liniile si fronturile curbe ne-au permis sa economisim si mai mult spatiu si sa asiguram zona de depozitare necesara.

Stim ca detaliile fac diferenta! Astfel, pentru manere am ales doua modele pentru a sublinia designul deosebit al mobilierului. Pentru corpurile clasice am montat manere simple, drepte, cu deschidere pe mijloc care sa sublinieze eleganta si rafinament. Pentru fronturile curbe am optat pentru manere tip buton care sa te poarte cu gandul la simplitate si care sa-ti inspire usurinta in manevrare.

Gasiti mai multe fotografii in GALERIA FOTO.

Dorești să amenajezi un spațiu?

Suntem o echipă de profesioniști cu studii și peste 10 ani de experiență în industria mobilei, pasionați de artă și design, capabili să amenajăm complet orice spațiu interior.

Contacteaza-ne

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre un proiect Mobiera, lasă-ne un mesaj. Te rugăm să menționezi și despre ce amenajare ești interesat, ca să ne fie mai ușor să răspundem solicitării tale.

    Informatii contact

    Atelier: Str. Octav Bancila nr. 3, Iasi, Romania

    0755952231

    Doriti mai multe informatii? Contactati-ne si va vom raspunde in scurt timp!