Comercial, Stiri

Siguranță înainte de toate – protecție suplimentară cu panourile din Plexiglas

Ca urmare a evoluției situației din ultima perioadă, tot mai multe companii au luat măsuri suplimentare pentru sporirea siguranței clienților și a angajaților din magazine. Principalele măsuri luate sunt cu privire la dezinfectarea și igienizarea de mai multe ori pe zi a ușilor și a cărucioarelor de cumpărături. De asemenea, atât clienții cât și angajații poartă măști de protecție și mănuși. În plus, este recomandată păstarea unei distanțe de minim 1 metru între persoane și astfel se evită aglomerarea centrelor de vânzare.
Pentru protecția suplimentară a angajaților care intră în contact direct cu clienții în perioada epidemiei de COVID-19, Mobiera pune la dispoziția comercianților panouri de protecție din Plexiglas. Panourile pot fi montate atât în zona de recepție, cât și pe tejgheaua de vânzare, asigurând o siguranță sporită angajaților.

De ce protecție plexiglas?

Plexiglasul este un tip de tablă acrilică transparentă, clasificată adesea precum un termoplastic transparent. Este un material plastic, puternic, cu mult mai rezistent la factori externi și eroziune față de sticla. Sticla este un solid, însă în principal este compusă din siliciu, ceea ce o face fragilă.
Plexiglasul ajută lumina să se reflecte într-un mod corespunzător, astfel încât să nu creeze strălucire în exces sau reflexii nedorite. Pe lângă rezistența mare, plexiglasul oferă de altfel o strălucire și o claritate aparte.

Avantajele panourilor de protecție Plexiglas:

· rezistență, conferită în principal din rama de PAL/suportul din PAL și din grosimea plexiglasului;
· se adaptează mobilierului unde trebuie amplasat, rama de pal putând fi făcuta pe culori diferite;
· se transportă în siguranță în țară;
· se montează fără a găuri mobilierul, prin bandă dublu adezivă. Astfel atunci când panoul este îndepărtat de pe zona de recepție sau de pe birouri, nu sunt găuri ce trebuie acoperite;
· se poate demonta ușor pentru depozitare (practic se scoate plexiglasul din ramă/suport) fără să ocupe mult loc și se poate refolosi atunci când este cazul;
· dimensiuni variate și deschidere spre personalizare (dimensiuni care nu sunt între variantele standard);
· au stabilitate, comparativ cu panourile cu piciorușe care nu se prind deloc de blat;
· sunt rezistente, nu se dărâmă dacă se mută laptopul mai în față sau dacă sunt date clientului cumpărăturile.

Care sunt spațiile în care pot fi montate panourile de protecție plexiglas?

Panourile de protecție sunt create special pentru a delimita două zone, în cazul de față pentru a delimita contactul dintre vânzător și client. Se recomandă cu atât mai mult folosirea lor în spațiile aglomerate, în care zilnic este un flux mare de oameni, cu care angajații sunt nevoiți să interacționeze. Menționăm așadar câteva dintre business-urile unde pot fi utilizate:
· farmacii;
· centre medicale;
· magazine alimentare;
· instituțiile publice precum oficiile poștale;
· instituțiile private care oferă servicii de telecomunicații, internet etc;

Panourile de protecție din Plexiglas disponibile la Mobiera vin în două variante, astfel încât să poată fi adoptate în cât mai multe situații:

Panou protecție din Plexiglas și ramă PAL – M1, disponibil momentan în următoarele dimensiuni:
➢ Lățime 600 mm, înălțime 836 mm.
➢ Lățime 700 mm, înălțime 836 mm.
➢ Lățime 800 mm, înălțime 836 mm.
➢ Lățime 900 mm, înălțime 836 mm.
➢ Lățime 1000 mm, înălțime 836 mm.
➢ Lățime 1500 mm, înălțime 836 mm.

Panou protecție din Plexiglas și ramă PAL – M2, disponibil momentan în următoarele dimensiuni:
➢ Lățime 700 mm, înălțime 848 mm.
➢ Lățime 800 mm, înălțime 848 mm.
➢ Lățime 900 mm, înălțime 848 mm

De altfel, în funcție de necesități, panourile pot fi realizate și la alte dimensiuni.

Deși în prezent aceste panouri sunt o necesitate, pot fi folosite pentru un nivel crescut de siguranță și pe viitor. Asigurând toate măsurile de siguranță posibile la spațiile de vânzare, atât angajații cât și clienții se vor simți protejați.
Pe lângă faptul că sporesc nivelul de siguranță, aceste panouri de protecție din plexiglas pot reprezenta un produs, un accesoriu adus biroului sau tejghelei, menținându-și în timp gradul de transparență și claritatea culorii.

Dorești să amenajezi un spațiu?

Suntem o echipă de profesioniști cu studii și peste 10 ani de experiență în industria mobilei, pasionați de artă și design, capabili să amenajăm complet orice spațiu interior.

Contacteaza-ne

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre un proiect Mobiera, lasă-ne un mesaj. Te rugăm să menționezi și despre ce amenajare ești interesat, ca să ne fie mai ușor să răspundem solicitării tale.

    Informatii contact

    Atelier: Str. Octav Bancila nr. 3, Iasi, Romania

    0755952231

    Doriti mai multe informatii? Contactati-ne si va vom raspunde in scurt timp!