Corpurile de iluminat conferă strălucire oricărui interior. Iluminatul corect dar și inteligent este esențial pentru o stare de spirit pozitivă. Este foarte important să beneficiem de cantitatea suficientă de lumină în locul potrivit, în funcție de activitățile pe care le susținem. O bună iluminare a spațiilor, îmbogățește calitatea ambientului acestora.

Realizate din materiale moderne și inovatoare, multe dintre ele accesorizate cu elemente sofisticate, plafonierele au un sistem de montaj asemănător cu cel al aplicelor de perete. Se pliază perfect pe suprafețele pe care sunt instalate și pot fi gândite în scheme de iluminat variate pentru a crea o lumină îmbietoare, odihnitoare, plăcută. Scenariile de iluminare de acasă pot să includă mai multe tipuri de lumini: generale, de accentuare sau de lucru. Toate acestea sunt combinate pentru a reda o luminozitate adecvată, necesară activităților desfășurate în anumite momente. Lumina generală este cea care „dă tonul” într-o încăpere, fiind distribuită prin lustre, plafoniere sau candelabre.

Plafonierele sunt corpuri de iluminat central folosite în spațiile de locuit unde înălțimea camerei nu este foarte mare. Sunt potrivite pentru living, camera copiilor, dormitor, hol, bucătărie, birou și pot fi completate de spoturi, aplice sau veioze. Datorită avansului tehnologic, tendința corpurilor de iluminat este de a genera multă lumină cu un consum redus de energie, adică mulți lumeni per Watt consumat, un astfel de exemplu fiind și plafonierele LED.

Asemeni tuturor corpurilor de iluminat și plafonierele pot fi integrate cu ușurință în aproape toate stilurile de amenajare, astfel încât le poți asorta cu orice temă de decorare. În magazinul nostru online găsești plafoniere cu design modern, cu o capacitate de iluminat potrivită pentru a completa ambianța dorită în orice cameră.