Angajari, Produse, Stiri

Lumina, ca sursa de inspiratie

Lumina este factorul declansator al tuturor ideilor pe care un designer/arhitect/artist le are in momentul cand proiecteaza urmatoarea lucrare. Pornind de la intensitatea acesteia sunt stabilite nuantele cromatice si texturile, astfel incat, in functie de destinatia spatiului, sa amplifice sau sa minimizeze un plan.

Printre noutatile lansate recent in materie de corpuri de iluminat se numara si lampa Flo, care uimeste prin ingeniozitatea cu care artistul a imbinat diferite texturi si materiale. Astfel, lampa este fabricata din materiale moderne precum alama sau aur, piatra artificiala, marmura, plastic si tesatura modelata. Piesa decorativa in timpul zilei se transforma la lasarea intunericului intr-un articol modern al carui sursa de lumina este reflectata de varful circular de alama. Varful, usor de pivotat, ofera utilizatorului o lumina calda si subtila.

Pentru dormitor putem monta corpuri de iluminat care “ne citesc” iar in funtie de datele obtinute, acestea stabilesc intensitatea luminii pe care o redau in camera. O astfel de lampa detecteaza ciclul tau de somn dar si ritmul cardiac si iti permite totodata sa o programezi sa functioneze ca un ceas desteptator- in sensul ca poate reda mai multa lumina la un anumit moment din zi pentru a-ti face dimineata mai placuta. Terapia cu lumina incepe sa fie din ce in ce mai cautata iar o astfel de lampa te va ajuta sa adormi sau sa te trezesti mai usor la orele dorite.

In amenajarea spatiului corpurile de iluminat au un rol mai mult decat functional. Spatiul amenajat este complet atunci cand in camera sunt montate corpurile de iluminat, indiferent daca sunt puncte centrale de atentie sau sunt subtil ascunse pentru a pune in valoare alte detalii din proiect. Tehnologia avansata dar si nevoia oamenilor de a se simti bine in orice spatiu este cea care primeaza, iar lumina este factorul declansator al starii de bine.

Sursa foto: www.trendhunter.com

Dorești să amenajezi un spațiu?

Suntem o echipă de profesioniști cu studii și peste 10 ani de experiență în industria mobilei, pasionați de artă și design, capabili să amenajăm complet orice spațiu interior.

Contacteaza-ne

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre un proiect Mobiera, lasă-ne un mesaj. Te rugăm să menționezi și despre ce amenajare ești interesat, ca să ne fie mai ușor să răspundem solicitării tale.

    Informatii contact

    Atelier: Str. Octav Bancila nr. 3, Iasi, Romania

    0755952231

    Doriti mai multe informatii? Contactati-ne si va vom raspunde in scurt timp!