Într-o aglomerație de planuri și proiecte, poarta de evadare e desenată, uneori, prin vis. Am vrea, din când în când, să apăsăm butonul de pauză, să ne odihnim gândul și să ne reumplem rezervele de energie. Uneori, e simplu, iar noile tendințe în amenajare par să fi găsit și pentru această dorință un răspuns.

Ne-a fost dovedit că dansul lin al valurilor se poate privi din propriul dormitor fără vedere la ocean, iar jocul de culori al galaxiei se poate analiza în detaliu chiar și la distanță de ani lumină. Fototapetul aplicat pe pereții încăperilor este responsabil de o astfel de magie. Prin intermediul lui, toate par a fi posibile.

Opțiunile sunt inepuizabile și când vine vorba de modelul grafic și de dimensiunile nestandardizate ale materialului. Furnizorul Fototapet – cel ale cărui produse le comercializăm – încurajează personalizarea acestuia, în funcție de cerințele și nevoile beneficiarului. Lucrările grafice realizate pot include doar tavanul, pereții și pardoseala sau pereții și plafonul spațiului construit.

Deși o imagine face cât o mie de cuvinte, culorile și formele nu sunt mereu răspunsul căutat. Se întâmplă, uneori, ca un mesaj inspirat să ne trezească pozitivismul și motivația, iar Fototapet pare să fi luat și acest aspect în calcul. Din acest motiv, textele pot fi și ele inserate în decorul pe care ni-l dorim, pentru ca diminețile să fie mai puțin amorțite, iar grijile mai ușor de uitat.

Mulțumirea pe care efectul vizual ne-o generează nu este singurul atu al amenajării prin intermediul fototapetului. Și din punct de vedere practic satisfacția este pe măsură. Materialele au o rezistență UV sporită, sunt inodore, au garanția GREENGUARD și îndeplinesc criteriile AgBB Germania.

Când vine vorba de fototapet, minunea nu ține doar trei zile. Bucuria este de lungă durată, lucru datorat ușurinței de întreținere a acestuia. Deși invizibil cu ochiul liber, fototapetul este perforat micronic, iar materialele utilizate pentru realizarea lui sunt imprimate cu cerneluri speciale care permit contactul cu apa, astfel că acesta poate fi curățat cu ușurință. Mai mult, peretele respiră după montarea decorului, fără a favoriza formarea mucegaiului.

Pe ce suport poate fi aplicat fototapetul? Și sub acest aspect posibilitățile sunt infinite. Vopsea lavabilă, tencuială, metal, sticlă, lemn sau plastic – sunt doar o parte dintre materialele care pot găzdui imagini fantastice desprinse din imaginație și vis.

Cadrul pe care fototapetul ni-l propune devine, într-adevăr, realitate, fapt confirmat de grafica fidelă realității și, mai cu seamă, de modelul cu elemente de relief 3D.  Credem că visarea nu a fost nicicând mai simplă. Devenind protagoniști ai decorului de poveste, relaxarea și clipele de odihnă capătă noi dimensiuni atât la propriu, cât și la figurat.

Distribuie pe...