Produse

Amenajări de top – dormitoare pe colt

Dormitoare pe colt – soluția pentru spațiile de dimensiuni reduse

Dormitorul este camera cea mai intimă din casa voastră, locul care trebuie să vă ofere confortul și energia de care aveți nevoie.

În ceea ce privește amenajarea lui, spațiile de depozitare reprezintă o provocare tot mai des întâlnită în ceea ce privește mobilierul. Dormitorul este adesea utilizat pentru depozitarea hainelor și a obiectelor personale.

În funcție de amplasarea dormitorului pe care doriți să îl mobilați, alegerea mobilierului potrivit vă poate pune în dificultate. De exemplu, dacă dormitorul are numeroase colțuri și vă achiziționați mobilier în serie, veți pierde mult spațiu prețios.

Pentru fiecare dintre noi, spațiul din dormitor este foarte important, fiecare centimetru contează și trebuie valorificat cu multă atenție. Pentru spațiile reduse, dar nu numai, un dulap pe colț în dormitor vă va ajuta să economisiți spațiu, dar în același timp vă va ajuta să obțineți o amenajare modernă și aerisită.

Dulapurile pe colț vă maximizează spațiul, oferindu-vă o soluție de depozitare organizată, astfel încât să găsiți cu ușurință tot ceea ce aveți nevoie.

Puteți opta între un dulap simplu sau un dulap modular. De asemenea, dacă spațiul vă permite, puteți încorpora patul între corpurile dulapului.

Care sunt beneficiile unui dulap pe colț în dormitor:

 • este multifuncțional
 • permite economisirea spațiului
 • este potrivit atât în dormitoarele de tineret cât și în dormitoarele matrimoniale
 • se poate realiza într-o varietate de modele

Unde poți integra un dulap de colț de dimensiuni reduse:

 • unghiul dintre ușă și perete
 • unghiul dintre cei doi pereți
 • unghiul dintre perete și fereastră

În cazul în care spațiul din dormitor nu vă permite să includeți un dulap mare, puteți alege varianta mai mică, cu oglinzi. Acestea vor crește spațiul vizual și vor oferi mai multă luminozitate camerei. Pentru sporirea acestui efect, alegeți întotdeauna culorile deschise.

Un model cu mai multe uși este ideal pentru dormitorul matrimonial. Acesta vă va ajuta să vă mențineți în ordine îmbrăcămintea și încălțămintea.

De asemenea,  puteți integra perfect dulapurile de colț în camerele de copii și tineret. Un dormitor pe colt poate fi perfect si pentru cei mici, dar și pentru cei mari.

Ce forme poate avea dulapul de colț:

–  triunghiular

– trapez

– pentagonal

Pentru o încadrare perfectă în spațiu și pentru o compartimentare cât mai personalizată, vă recomandăm să apelați la mobilierul la comandă. În funcție de preferințele dumneavoastră, specialiștii în domeniu vă vor ajuta să vă creați mobilierul mult visat. Când vine vorba de design, inovație și finisaje, specialiștii Mobiera sunt întotdeauna cea mai inspirată alegere.

Inspiră-te din  modelele alese de noi pentru a-ți crea un dormitor pe colț așa cum ai visat.

Dorești să amenajezi un spațiu?

Suntem o echipă de profesioniști cu studii și peste 10 ani de experiență în industria mobilei, pasionați de artă și design, capabili să amenajăm complet orice spațiu interior.

Contacteaza-ne

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre un proiect Mobiera, lasă-ne un mesaj. Te rugăm să menționezi și despre ce amenajare ești interesat, ca să ne fie mai ușor să răspundem solicitării tale.

  Informatii contact

  Atelier: Str. Octav Bancila nr. 3, Iasi, Romania

  0755952231

  Doriti mai multe informatii? Contactati-ne si va vom raspunde in scurt timp!