Produse, Servicii, Stiri

Solutia amenajarii rapide a locuintei tale

Trăim in secolul vitezei, secolul în care cel puțin 2 din 3 persoane spun că nu au timp suficient pentru a bifa zilnic toate îndatoririle din check-listul personal. La începutul acestui an am făcut un experiment al cărui obiectiv a fost să vedem cât durează amenajarea unei locuințe și câte drumuri la diverși furnizori de servicii și produse trebuie să facă o persoană care vrea să își amenajeze casa. Rezultatul a fost unul care, deși aproape anticipat, ne-a surprins și pe noi. Și nu în sensul cel mai plăcut. Amenajarea completă a unei locuințe implică, cel mai adesea, minim 25 deplasări ale beneficiarului la furnizori de produse, cel puțin 250 kilometri (drumurile către și de la furnizori), și peste 100 ore necesare pentru căutarea produselor, căutarea furnizorilor, discuții și eventual negocieri cu aceștia.

Da, amenajarea unui locuințe este o perioadă foarte solicitantă, dar cum ar fi dacă ai putea să îți ușurezi viața apelând la companii care oferă servicii și produse complexe de amenajări interioare? Uși, vopsele, parchet, obiecte sanitare, corpuri de iluminat, mobilier, covoare, decorațiuni, și multe altele – gândește-te câte drumuri trebuie să faci ca să achiziționezi de la furnizori diferiți toate aceste produse pentru amenajarea completă a locuinței tale. Acum gândește-te la cum ar fi dacă ai apela la un singur furnizor care a căutat pe piață cele mai bune produse în materie de amenajări interioare? Nu va mai trebui să pierzi timp pentru căutarea furnizorilor pentru fiecare tip de produs, să vizitezi fiecare furnizor cel puțin o dată, sau să discuți cu un număr de consilieri clienți mai mare decât agenda telefonică.

La Mobiera am promis să devenim prietenul clienților noștri, iar unul din felurile în care am decis să ne implicăm a fost prin a oferi, pe lângă mobilier la comandă de categorie Premium, și alte tipuri de produse destinate amenajărilor interioare atât de tip rezidențial, cât și comercial. Dacă anul 2016 l-am dedicat realizării de parteneriate cu producători de top din domeniul amenajărilor, începând cu anul 2017 clienții Mobiera au putut achiziționa de la noi o gamă mult mai variată de produse:

Atent selecționate, produsele destinate amenajării interioare comercializate de Mobiera completează perfect mobilierul la comandă de a cărui calitate v-am convins deja. Iar feedback-ul clienților noștri din acest an confirmă că timpul alocat amenajării spațiului dorit a fost mai mic datorită posibilității a lua de la o singura sursă mai multe produse necesare. Combinația “Mai puțină bătaie de cap”, “Mai puțin timp pierdut” și “Raport optim calitate-preț” a fost una câștigătoare pentru clienții Mobiera. Iar noi îți garantăm:

 • Produse de cea mai bună calitate (sună clișeic, dar chiar ne-am ales cu mare atenție partenerii)
 • Diversitate. Nu îți face griji că nu vei găsi în portofoliul nostru produsul dorit. Vintage, clasic, modern, retro, minimalist – avem solutii potrivite pentru orice stil.
 • Prețuri corecte, în raport cu nivelul de calitate.

Dacă vrei să te convingi, te invităm la biroul nostru din Str. Octav Bancila nr. 3, să povestim despre ce îți poate oferi echipa Mobiera, să vezi produsele expuse și să te convingi de calitatea lor sau să răsfoim cataloage pe îndelete.

Singura întrebare rămâne…Tu cât timp ai de pierdut pentru amenajarea locuinței tale?

Dorești să amenajezi un spațiu?

Suntem o echipă de profesioniști cu studii și peste 10 ani de experiență în industria mobilei, pasionați de artă și design, capabili să amenajăm complet orice spațiu interior.

Contacteaza-ne

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre un proiect Mobiera, lasă-ne un mesaj. Te rugăm să menționezi și despre ce amenajare ești interesat, ca să ne fie mai ușor să răspundem solicitării tale.

  Informatii contact

  Atelier: Str. Octav Bancila nr. 3, Iasi, Romania

  0755952231

  Doriti mai multe informatii? Contactati-ne si va vom raspunde in scurt timp!