Produse

Am adus la Iași canapelele modulare Feydom

Bucuria de a te relaxa pe canapeaua preferată o regasesti la noi. In diferite variante de culori, in diferite modele si dimensiuni. Am adus pentru tine cele mai noi si mai deosebite canapele modulare direct din Macedonia. Placerea de a viziona un film sau de a citi o carte, de a te odihni sau pur si simplu de a sta cu cei dragi va atinge alte valente si vei redescoperi dorinta de a ajunge mai repede acasa.

De ce va vor fi pe plac? Pentru ca din punct de vedere cromatic veti putea alege dintr-o gama variata de culori de la crem, champagne, maro, negru, pana la galben, rosu, verde sau turcoaz. Pentru ca sunt confortabile dar mai ales pentru ca pot fi personalizate in functie de suprafata si de nevoi. Astfel, o canapea, un fotoliu si un scaun pot deveni un pat de dormit dublu, o canapea pentru o persoana poate fi transformata usor intr-un pat de dormit iar o canapea pentru doua persoane poti sa o transformi in doua scaune confortabile legate de o masa moderna acoperita cu material textil.

Materialele textile sunt de cea mai buna calitate si au avantajul ca pot fi curatate foarte usor. Formele robuste si moderne nu sunt extravagante si respecta in acelasi timp aspectul simplu si chic cu care ne-am obisnuit in ultimii ani.

Cele mai bune variante pentru tine le-am pregatit deja la Mobiera. Intra sa te convingi!

Dorești să amenajezi un spațiu?

Suntem o echipă de profesioniști cu studii și peste 10 ani de experiență în industria mobilei, pasionați de artă și design, capabili să amenajăm complet orice spațiu interior.

Contacteaza-ne

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre un proiect Mobiera, lasă-ne un mesaj. Te rugăm să menționezi și despre ce amenajare ești interesat, ca să ne fie mai ușor să răspundem solicitării tale.

    Informatii contact

    Atelier: Str. Octav Bancila nr. 3, Iasi, Romania

    0755952231

    Doriti mai multe informatii? Contactati-ne si va vom raspunde in scurt timp!