Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

În amenajarea bucătăriei se ține seama de stilul de viață al fiecăruia. Organizarea și compartimentarea acestui spațiu influențează modul în care îți desfășori activitățile zilnice. Funcționalitatea unei bucătării depinde foarte mult de modul în care este gândit proiectul de amenajare a mobilierului și a electrocasnicelor.

Indiferent în ce direcție mergi cu amenajarea, configurarea unei bucătării practice respectă regula triunghiului de lucru. Această plasare strategică a trei elemente de bază în bucătărie – aragazul, chiuveta și frigiderul asigură ergonomia bucătăriei. Astfel te vei bucura de un spațiu de lucru plăcut și organizat.

Indispensabile în bucătărie, hotele pot fi universale, decorative, telescopice, insulare sau incorporabile. Nu doar designul este un aspect important, trebuie să ai în vedere și caracteristicile lor tehnice. Există o mare varietate de tipuri de hote cu funcțiuni complexe din care putem alege modelul potrivit, indiferent de amenajarea bucătăriei. Hotelele se deosebesc prin design, funcționalitate, performanța sistemului de extracție. Un alt aspect important pentru confortul casnic este nivelul de zgomot produs. Hotele astăzi sunt din ce în ce mai performante și tehnologizate și integrează funcții de tip smart specifice, menite să ne facă experiența gătitului mai plăcută. În magazinul nostru online puteți găsiți modele independente sau incorporabile cu un design versatil, furnizate de producători de renume precum: Bosch, Elica, Pyramis, Smeg, Teka.