Produse

Tesaturi Antares

Daca ar trebui sa descriem compania Antares intr-o propozitie, am spune simplu ca Antares Romania este specialist în scaune. Un producator autohton care depune multa pasiune in gama variata de produse pe care o realizeaza: scaune office, scaune de bucatarie, scaune pentru living si dinning, scaune ergonomice, scaune de relaxare, etc.

Scaunele Antares sunt fabricate prin coordonarea departamentelor interne care urmaresc cu pasiune toate procesele de productie, de la selectarea atenta a materiilor prime la atentia acordata tapitarii, pana la ambalarea manuala a fiercarui produs Antares. Calitatea scaunelor Antares este garantata de mai multe certificari, care sunt periodic verificate și reinnoite. In primul rand certificarea pentru managementul calitătii ISO 9001:2008 și certificarea pentru Mediu: 14001: 2004, dar și conformitatea produselor Antares cu standardele europene EN1335 și EN 13761.

Si daca tot spuneam de diversitate, scaunele Antares pot fi realizate dintr-o gama variata de tesaturi si culori:

Amicra

Material rezistent cu o suprafata moale care ofera o senzatie placuta si confortabila la atingere.
Tip stofa: material textil
Compozitie: 100% polyester
Rezistenta la abraziune: min. 90,000 cicluri. (EN ISO 12947- 2)
Spatii destinate: birou, acasa, cinematograf, salon, amfiteatru, alte spatii publice.

Cagli

Material rezistent, supus la teste de standarde înalte. Disponibil in numeroase modele, care îmbină mai multe culori care dau viață și celor mai simple modele.
Tip stofa: material textil
Rezistență la abraziune: min. 40,000 cicluri. (ISO 12947- 2)

Eclipse

O emulsie de tonuri și nuanțe. Rezistență și functionalitate. Viață și profunzime. Aceasta este stofa “Eclipse”. Eclipse este un material țesut 100% din fire de poliester cu o structură simplă, geometrică. Gama de culori a materialului este inspirată din paleta naturii: metale calde, cum ar fi bronzul, cuprul și metale reci cum ar fi oțelul sau plumbul. De la nuanțe întunecate, adânci și discrete la pasteluri luminoase, poetice și jucăușe.
Tip stofa: material textil
Compozitie: 100% polyester
Rezistență la abraziune: min. 100,000 cicluri. (ISO 12947- 2)
Spații destinate: birou, acasă, cinematograf, salon.

Eco lână

Eco lâna este un material realizat 100% din fibre de poliester care imită fidel lâna naturală. În comparație cu lâna naturală, Eco lâna este mult mai rezistentă, nu are miros, nu se strânge la apă și cel mai important: nu provoacă mâncărimi sau reacții alergice.
Tip stofa: material textil
Compozitie: 100% polyester
Rezistenta la abraziune: min. 100,000 cicluri. (ISO 12947- 2)
Spații destinate: spații de relaxare, săli de conferințe, acasă, saloane de lux, recepții.

Eco piele

Piele artificială cu suport din amestec de bumbac – poliester cu peliculă compactă și film de PVC spongios. Produs moale cu aparență de piele, cu mare rezistență la tracțiuni, la zgâriere și la frecare, fără miros de solvenți organici. Recomandat atât pentru tapițerie de mobilier cât și pentru tapițerie de automobile, marochinărie și îmbrăcăminte.
Tip stofa: material piele ecologică
Compozitie: 50% bumbac, 50% PES
Spații destinate: birou, acasă, cinematograf, salon, amfiteatru, alte spații publice.

Fiesta

Material care încorporează fibre de poliester și bumbac într-un material foarte rezistent.
Tip stofa: material textil
Compozitie: 100% polyester
Rezistenta la abraziune: min. 80,000 cicluri. (ISO 12947- 2)

Iso Plast

Mesh Comfort

Piele Soft

Ce ar putea să sugereze mai bine eleganța decât textura și parfumul pielii naturale? Fie vorba despre un birou managerială, o sală de conferințe  sau mobilierul nostru de acasă, pielea naturală softee arată stil și caracteristici de înalte cerințe.
Tip stofa: material piele naturală
Spații destinate: birou, acasă, cinematograf, salon, amfiteatru, alte spații publice.

Dorești să amenajezi un spațiu?

Suntem o echipă de profesioniști cu studii și peste 10 ani de experiență în industria mobilei, pasionați de artă și design, capabili să amenajăm complet orice spațiu interior.

Contacteaza-ne

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre un proiect Mobiera, lasă-ne un mesaj. Te rugăm să menționezi și despre ce amenajare ești interesat, ca să ne fie mai ușor să răspundem solicitării tale.

    Informatii contact

    Atelier: Str. Octav Bancila nr. 3, Iasi, Romania

    0755952231

    Doriti mai multe informatii? Contactati-ne si va vom raspunde in scurt timp!