Daca ar trebui sa descriem compania Antares intr-o propozitie, am spune simplu ca Antares Romania este specialist în scaune. Un producator autohton care depune multa pasiune in gama variata de produse pe care o realizeaza: scaune office, scaune de bucatarie, scaune pentru living si dinning, scaune ergonomice, scaune de relaxare, etc.

Scaunele Antares sunt fabricate prin coordonarea departamentelor interne care urmaresc cu pasiune toate procesele de productie, de la selectarea atenta a materiilor prime la atentia acordata tapitarii, pana la ambalarea manuala a fiercarui produs Antares. Calitatea scaunelor Antares este garantata de mai multe certificari, care sunt periodic verificate și reinnoite. In primul rand certificarea pentru managementul calitătii ISO 9001:2008 șs certificarea pentru Mediu: 14001: 2004, dar și conformitatea produselor Antares cu standardele europene EN1335.

Si daca tot spuneam de diversitate, scaunele Antares pot fi realizate dintr-o gama variata de tesaturi si culori:

Amicra

Material rezistent cu o suprafata moale care ofera o senzatie placuta si confortabila la atingere.
Tip stofa: material textil
Compozitie: 100% polyester
Rezistenta la abraziune: min. 90,000 cicluri. (EN ISO 12947- 2)
Spatii destinate: birou, acasa, cinematograf, salon, amfiteatru, alte spatii publice.

Anjou

Material foarte rezistent care încorporează fibre de polyester și bumbac. Compozitie: 55% acrylic, 21% polyamide, 8% bumbac. Spații destinate: birou, acasă, cinematograf, salon, amfiteatru, alte spații publice.

Bali

Material foarte rezistent din fibre de poliolefină recunoscut pentru durata îndelungată de utilizare și textura materialului foarte confortabilă.
Compoziție: Poliolefină 100%.
Tip stofa: material textil .
Rezistenta la abraziune: min. 40,000 cicluri. (EN ISO 12947- 2)

Bondai

Material foarte rezistent din fibre de poliester recunoscut pentru durata îndelungată de utilizare (150,000 cicluri) și textura materialului foarte confortabilă.
Compoziție: Poliester 100%.
Spații destinate: birou, acasă, cinematograf, salon.

Cagli

Material rezistent, supus la teste de standarde înalte. Disponibil in numeroase modele, care îmbină mai multe culori care dau viață și celor mai simple modele.
Tip stofa: material textil
Rezistență la abraziune: min. 40,000 cicluri. (ISO 12947- 2)

Camira Extreme

O textură care sugerează stil și eleganță prin calitatea superioară a materialului. Disponibil într-o gamă largă de culori, crează oriunde o atmosferă pretentioasă, atentă la detalii. Indiferent de spațiul de destinație, este un material rezistent, destinat uzurii continue și îndelungate.
Tip stofa: material textil
Rezistenta la abraziune: min.100,000 cicluri
Spații destinate: birou, acasă, cinematograf, salon, amfiteatru, alte spații publice
Culorile pot suferi ușoare diferențe de la un lot la altul.

Eclipse

O emulsie de tonuri și nuanțe. Rezistență și functionalitate. Viață și profunzime. Aceasta este stofa “Eclipse”. Eclipse este un material țesut 100% din fire de poliester cu o structură simplă, geometrică. Gama de culori a materialului este inspirată din paleta naturii: metale calde, cum ar fi bronzul, cuprul și metale reci cum ar fi oțelul sau plumbul. De la nuanțe întunecate, adânci și discrete la pasteluri luminoase, poetice și jucăușe.
Tip stofa: material textil
Compozitie: 100% polyester
Rezistență la abraziune: min. 100,000 cicluri. (ISO 12947- 2)
Spații destinate: birou, acasă, cinematograf, salon.

Eco lână

Eco lâna este un material realizat 100% din fibre de poliester care imită fidel lâna naturală. În comparație cu lâna naturală, Eco lâna este mult mai rezistentă, nu are miros, nu se strânge la apă și cel mai important: nu provoacă mâncărimi sau reacții alergice.
Tip stofa: material textil
Compozitie: 100% polyester
Rezistenta la abraziune: min. 100,000 cicluri. (ISO 12947- 2)
Spații destinate: spații de relaxare, săli de conferințe, acasă, saloane de lux, recepții.

Eco piele

Piele artificială cu suport din amestec de bumbac – poliester cu peliculă compactă și film de PVC spongios. Produs moale cu aparență de piele, cu mare rezistență la tracțiuni, la zgâriere și la frecare, fără miros de solvenți organici. Recomandat atât pentru tapițerie de mobilier cât și pentru tapițerie de automobile, marochinărie și îmbrăcăminte.
Tip stofa: material piele ecologică
Compozitie: 50% bumbac, 50% PES
Spații destinate: birou, acasă, cinematograf, salon, amfiteatru, alte spații publice.

Fiesta

Material care încorporează fibre de poliester și bumbac într-un material foarte rezistent.
Tip stofa: material textil
Compozitie: 100% polyester
Rezistenta la abraziune: min. 80,000 cicluri. (ISO 12947- 2)

Iso Plast

Kinder

Camera copiilor este mult mai mult decât un loc de joacă. Spațiul este o expresie a cine sunt, iar decorul reflectă dragostea și grija părinților. Fie că mâine va fi prima zi la școală sau trăiesc emoțiile tezelor, vă oferim noua colecție de stofe destinată copiilor: KINDER. Kinder este o țesătură distractivă și rezistentă.
Tip stofa: material textil
Compozitie: 100% polyester
Rezistenta la abraziune: min. 40,000 cicluri
Spații destinate: camera de copii.

Mesh Comfort

Piele Soft

Ce ar putea să sugereze mai bine eleganța decât textura și parfumul pielii naturale? Fie vorba despre un birou managerială, o sală de conferințe  sau mobilierul nostru de acasă, pielea naturală softee arată stil și caracteristici de înalte cerințe.
Tip stofa: material piele naturală
Spații destinate: birou, acasă, cinematograf, salon, amfiteatru, alte spații publice.

Regina

Regina este un material cu o atingere catifelată asemănătoare a pielii întoarse. Compozitie: 100% microfibre. Rezistenta la abraziune: min. 60,000 cicluri. Spații destinate: birou, acasă, cinematograf, salon, alte spații publice

Softy

Material plușat și moale plăcut la atingere dar în același timp foarte rezistent care încorporează fibre de polyester, polyamidă și acrylic. Stofa Softy este un material recunoscut pentru durata îndelungată de utilizare și textura materialului foarte confortabilă.
Tip stofa: material textil
Compozitie: 100% polyester
Rezistență la abraziune: min. 25,000 cicluri (ISO 12947- 2)
Spații destinate: birou, acasă, cinematograf, salon.

Two-Four

Pentru toți cei care preferă modelele mai simple în mobilier dar în același timp caută un material mai interesant vă oferim colecția “Two-Four”. Tip stofa: material textil. Spații destinate: birou, acasă, salon

Vidar

Material rezistent cu o suprafață moale, oferă o senzație plăcută și confortabilă la atingere. Fibrele de poliester din compoziția materialului oferă rezistență și durabilitate. Colecția ”Vidar” de la Antares conține 10 nuanțe capabile să satisfacă cerințele înalte ale clienților dornici să se diferențieze.
Rezistență la abraziune: min. 50,000 cicluri. (EN ISO 12947-1,2).

Yuma

Material foarte elegant și rezistent din fibre de poliester recunoscut pentru durata îndelungată de utilizare și textura materialului foarte plăcută. Unele nuanțe, Y42, Y47, Y38, imită pielea antichizată (vintage). Yuma este un material recomandat în special pentru scaunele din categoria ”Sofa” sau pentru scaunele directoriale.
Rezistență la abraziune: min. 40,000 cicluri. (EN ISO 12947-1,2)

Distribuie pe...