Showroom nou

Ușile showroom-ului se deschid (automat) și o lumină puternică vă întâmpină.Vă țineți de mână și pășiți cu entuziasm. Tocurile ei se aud pe gresia proaspăt curățată: poc poc poc! Un spațiu imens se întinde în fața voastră și vă ademenește cu tot felul de vise frumoase: bucătării complet mobilate, zeci de modele de canapele și fotolii, mese imense la care să-ți pui toată familia și corpuri de iluminat care vă fură privirile.

Ochii voștri sunt în extaz și se mișcă de colo-colo, nemaiștiind ce să admire, ce să aleagă, unde să se mai uite. Așa că încep să caute un consultant de vânzări care să vă fie ghid în toată această imensitate de alegeri.

E clar, nu sunteți la Mobiera!

Să reluăm:

Îi deschizi ușa și instant vezi cum i se aprinde o luminiță în privire. Își duce mâinile la gură, ca un copil mic ce vede pentru prima oară pomul de Crăciun. O vezi că îi vine să țopăie puțin și mai că și-ar da jos pantofii cu toc, să poată să o facă în voie. Intri și tu și înțelegi:

O lumină caldă vă întâmpină, împreună cu un zâmbet larg. Un fotoliu roșu primitor, o măsuță pe care vedeți cu ochii minții ceștile de cafea de acasă, câteva becuri din acelea șmechere pe care le-ați admirat deja în cafeneaua voastră preferată. Un loc micuț și cochet în care-ți vine să te descalți la intrare, ca și cum ați fi venit în vizită la prietenul acela mega-pasionat de amenajări interioare.

Ba chiar îl și cauți puțin cu privirea și nu te-ai mira să-l vezi cum apare de după birou, cu cana lui mare cu ceai și cu cuvintele lui calde. Pe prieten nu-l găsești, în schimb dai peste colega nostra, ceea ce este aproape același lucru.

Da, acum sunteți la Mobiera.

Showroom-ul nostru este un showroom-el. Este căsuța noastră și locul în care te întâmpinăm cu drag. Ca în orice casă, am adus strictul necesar, atât cât este nevoie pentru ca musafirii noștri să se simtă bine primiți și confortabil. Pentru noi, cel mai mult contează atmosfera, felul în care spațiul îi face pe oameni să fie în siguranță. De aici, din acest spațiu, împlinim vise.

Nu vrem să te ademenim cu toate modelele de fotolii pe care ți le-am putea oferi. Scopul nostru nu este să te întinzi pe toate saltelele posibile sau să pipăi toate blaturile de bucătărie. Nu vrem nici măcar să te orbim cu toate corpurile de iluminat sau să te așezăm pe toate scaunele.

Vrem să vorbim cu tine despre casa ta.

Să înțelegem cum ți-o dorești, să te cunoaștem mai bine, să te ajutăm să alegi. Da, putem să-ți facem visul realitate și dintr-un spațiu mai mic. De fapt, știi ce? Șansele ca visul tău să fie unic sunt așa de mari, încât niciun showroom din lume să nu-l poată expune.

Așa că te așteptăm în showroom-elul nostru, să vezi produsele pe care le avem expuse, să ne răsfoiești cataloagele cu mostre, să ne uităm în shop-ul online și împreună să-ți mobilăm căsuța!

Distribuie pe...
Etichete

mobiera · Showroom