Showroom nou

Pentru noi tu esti cel mai important iar acest lucru ne-a determinat sa investim intr-un nou spațiu expozitional. In noul showroom iti oferim cele mai bune conditii pentru consultanta specializata in materie de design de interior si proiectare de mobilier. Acum ai posibilitatea sa vezi si sa testezi fiecare accesoriu pentru mobilier inainte de a-l alege, poti consulta cataloagele de prezentare intr-un cadru modern si primitor.

Pe langa serviciile de consultanta si proiectare vei primi suport in amenajarea casei tale. Pentru a pune in valoare spatiul, specialistii nostri iti vor face cele mai bune recomandari in materie de corpuri de iluminat. In plus, iti punem la dispozitie cataloagele partenerilor nostri pentru a alege cel mai potrivit decor de parchet, cele mai confortabile scaune si canapele si cele mai moderne electrocasnice pentru bucataria ta. Pentru dormitor ti-am pregatit colectii de paturi astfel incat sa-ti asiguram confortul de care ai nevoie iar pentru zona de dressing iti prezentam cele mai utile accesorii.

Te asteptam in showroom, in fiecare zi, de luni pana vineri intervalul orar 09:00- 19:00 iar sambata intre orele 09:00-13:00. Ne gasiti pe strada Pacurari nr. 18.

Distribuie pe...