Prima pagină » HoReCa » Scaune

Afișez 1–21 din 43 de rezultate

Scaun bar Alberta

557 lei

Scaun bar Clark – Kaki

603 lei610 lei

Scaun bar Clark – Mov

603 lei

Scaun Clark – bej

455 lei

Scaun Clark – Galben

492 lei

Scaun Clark – Indigo

565 lei

Scaun Clark – roz

546 lei

Scaun Frill-224-A Alb

411 lei

Scaun Frill-224-A Citric

411 lei

Scaun Frill-224-A Grayblue

411 lei

Scaun Frill-224-A Icesurf

411 lei

Scaun Frill-224-A Road

411 lei

Scaun Frill-224-A Sandy

411 lei

Scaun Frill-224-F Alb

827 lei

Scaun Frill-224-F Portocaliu

827 lei

Scaun Frill-224-H Alb

678 lei

Scaun Frill-224-H Portocaliu

678 lei

Scaun Nisa Clasic – Bej

249 lei

Scaun Nisa Clasic – Lime

286 lei

Scaun Nisa Clasic – Lime

335 lei

Scaun Nisa Clasic – Purple

335 lei

Scaune HoReCa

Designul unui restaurant de la tematică și ambianță până la mobilier și finisaje, este un element cheie pentru succesul său. Atmosfera din locația ta va influența experiența clienților care-ți trec pragul. Un restaurant, o cafenea, un bistro cu un design în trend, nu va duce lipsă de clienți.

Prima impresie contează. Atunci când intri într-un hotel sau restaurant care te încântă prin aspectul său, imediat se creează așteptarea unei experiențe la fel de frumoase: mâncare bună, servicii ireproșabile, personal profesionist. Clienții nu vor ajunge să se bucure de ceea ce poți oferi dacă spațiul nu îi inspiră să rămână. Prin urmare, alături de calitatea serviciilor și a produselor, stilul de decor determină într-o mare măsură tipul de clienți care vor îndrăgi restaurantul, bistro-ul sau hotelul tău. Fiecare locație este unică, are povestea ei și fiecare element ales să facă parte din ambientare va contribui la acea „experiență completă” care îi va face pe clienții tăi să revină.

În localurile din industria hospitalității mesele, canapelele, banchetele, fotoliile, scaunele se numără printre piesele de mobilier foarte importante, însă sunt supuse unei uzuri intense. Din acest motiv, pentru o durată de folosire mai mare, aceste produse vor trebui să fie de o calitate foarte bună, durabile. Astfel, nu va trebui să faci schimbări dese, aspect important când vine vorba de eficientizarea costurilor. Materialele pieselor de mobilier trebuie să fie rezistente pentru a-și păstra aspectul după multe folosiri și să fie practice, ușor de întreținut și curățat.

Amenajările spațiilor din industria hospitalității nu depind neapărat de preferințele personale ale proprietarilor, ele trebuie să răspundă nevoii de confort a clientului.

Locurile de așezat (scaune, canapele și banchete, fotolii) influențează felul în care clienții îți percep localul și contribuie la decizia lor de a reveni. Scaunele netapițate, cu suprafețe tari, sunt adecvate în restaurantele unde clienții nu petrec mult timp la masă. Scaunele tapițate, fotoliile, banchetele sau canapelele sunt mai potrivite pentru locurile cu meniu complex care necesită timp mai mult de preparare și deci mai mult timp de petrecut la masă pentru clienți.

În magazinul nostru online există o gamă largă de scaune HoReCa realizate din materiale textile și imitații de piele care se curăță rapid, nu se pătează ușor și nu rețin mirosurile neplăcute, rezistente și cu un design deosebit. Mobiera echipează complet cu mobilier la comandă orice tip de spații comerciale. Suntem o echipă de profesioniști cu studii și 13 ani experiență în industria mobilei, artă și design capabilă să te sprijinim în amenajarea completă a locației tale.