Produse

Retrospectiva 2018 – Perspective 2019

Mulțumim 2018!Da, mulțumim 2018 pentru că deși am început cu echipa “șubrezită”, am recuperat cu succes pe parcurs. Și fiind binecuvântați cu clienți minunați, aceștia au înțeles că uneori și super-tâmplarii din echipa noastră au nevoie de o pauză (medicală, nu vacanță în Bora-Bora 🙂 ).Mulțumim 2018 pentru că Mobiera a mai crescut puțin. Mai un om nou în echipa noastră, mai un utilaj nou achiziționat, mai o tehnică nouă prin care am crescut valoarea produselor noastre.Mulțumim 2018 pentru clienții care au apelat la serviciile Mobiera, care au oferit feedback important, care au avut răbdare să le finalizăm mobilierul (da, știm că timpul de așteptare e mărișor și sperăm că în 2019 vom îmbunătăți acest aspect) și care ne-au recomandat mai departe.Mulțumim 2018 pentru noile perspective de dezvoltare pe care ni le-ai adus.Mulțumim 2018 pentru parteneriatele serioase închegate și cu ajutorul cărora am putut crește și noi.Mulțumim 2018 pentru provocări, pentru că daca nu am fi provocați uneori cu anumite proiecte de amenajare, ne-am plafona cu siguranță.Bine ai venit 2019! Promitem să ne depășim și în acest an, așa cum o facem din 2013. Puțin câte puțin… 

Dorești să amenajezi un spațiu?

Suntem o echipă de profesioniști cu studii și peste 10 ani de experiență în industria mobilei, pasionați de artă și design, capabili să amenajăm complet orice spațiu interior.

Contacteaza-ne

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre un proiect Mobiera, lasă-ne un mesaj. Te rugăm să menționezi și despre ce amenajare ești interesat, ca să ne fie mai ușor să răspundem solicitării tale.

    Informatii contact

    Atelier: Str. Octav Bancila nr. 3, Iasi, Romania

    0755952231

    Doriti mai multe informatii? Contactati-ne si va vom raspunde in scurt timp!