Proiectare 360°
Tur virtual

Vrei să știi până în cele mai mici detalii cum va arăta locuința ta după finalizarea mobilierului? La Mobiera ne place să fim promotori ai inovației și transpunem randările 360 într-un sistem de virtual reality (VR).

În comparație cu randarea clasică (2D sau 3D), randarea 360 permite navigarea înăuntrul imaginii și vizionarea simultană a întregului spațiu, inclusiv a zonelor adiacente. Vei avea parte de o experiență unică, întrucât odată setate coordonatele spațiului, încăperea goală se va transforma cu ajutorului ochelarilor de realitate virtuală, tabletă sau smartphone într-o amenajare completă. Vei experimenta astfel o lume virtuală ca și cum ai fi în mijlocul încăperii și vei avea o imagine mult mai bună asupra proporțiilor mobilierului și a modului în care acesta se va încadra în spațiu. Practic, vei fi la un pas de bucătăria dorită, de livingul în care vei crea amintiri memorabile împreună cu familia sau de biroul unde vei schița noi planuri de viitor.

Panorame 360

[vrview img=”https://mobiera.ro/wp-content/uploads/2019/04/living-panorama.jpg” pimg=”https://mobiera.ro/wp-content/uploads/2019/04/living-panorama.jpg” width=”1280″ height=”500″ ]