Anul 2018 bate la ușă și odată cu el sperăm sa dezvoltam noi parteneriate. Căutam arhitecți sau designeri cu care să formăm un mini-hub creativ în domeniul amenajărilor interioare și exterioare. Ce oferim noi? Pe lângă seriozitate – ce poate fi confirmată de către toți partenerii pe care iî avem la Mobiera și în prezent – oferim avantaje semnificative pentru orice furnizor de servicii în domeniul amenajărilor:

  1. Spațiu foarte bine poziționat, ușor accesibil clienților (inclusiv în ceea ce privește locurile de parcare). Spațiul este conectat la toate rețelele de utilități și dispune de internet de mare viteză. Mobilarea spațiului va fi realizată de echipa Mobiera, fără niciun cost suplimentar.
  2. Chirie lunară fixă, preț sub nivelul actual al spațiilor de coworking din municipiul Iasi.
  3. Mediatizarea colaborării și promovarea partenerilor pe rețelele sociale și pagina web Mobiera. Arhitecții sau designerii de interior ce vor dori să participe în acest proiect vor fi incluși in lista scurtă a recomandărilor noastre.
  4. Posibilitatea utilizării tuturor materialelor de promovare din showroom, inclusiv paletare și mostrare. Mobiera furnizează produse variate în domeniul amenajărilor interioare – tapet, parchet, calorifere decorative, obiecte sanitare, decorațiuni, canapele și fotolii, corpuri de iluminat, electrocasnice, mobilier, etc. – și suntem dispuși să punem la dispoziție infrastructura noastra atunci când dorești să prezinți un produs unui client.
  5. Comision din produsele recomandate clienților ce vor fi comercializate prin intermediul Mobiera. Vrem să ducem parteneriatul mai departe și considerăm că prin comision vei putea acoperi cu usurință chiria lunară. Promovăm situațiile win-win, și considerăm că putem să creștem împreună.
  6. Transfer de know-how. Vrem să devenim o comunitate activă în care să împărțim idei inovatoare și soluții practice pentru clienții noștri. Echipa Mobiera merge periodic la cursuri, târguri de profil sau prezentări de produse și căutăm aceeași pasiune și în partenerii nostri. Astăzi mai mult ca oricând este bine sa te înconjori de oameni cu care poți face schimb de idei și cu ajutorul cărora business-ul tău să crească.
  7. Participarea gratuită la evenimentele Mobiera, ocazie cu care poți face networking și schimb de idei cu oameni activi în același domeniu de activitate cu tine.

Îți surâde ideea și crezi că putem face echipa bună împreună? Contactează-ne la office@mobiera.ro și hai să discutăm mai pe larg acest proiect.

Distribuie pe...