Ești o persoană creativă, ai inspirație când vine vorba de realizarea unor schițe cu propriile tale idei de mobilier? Ce-ai zice dacă de acum ai avea posibilitatea să îți transpui în realitate propriile creații?

Conectorii Playwood te ajută să devii propriul designer al pieselor tale de mobilier preferate.
Fabricați în Italia, conectorii Playwood sunt ideali pentru îmbinări perfecte, care se pot realiza acum mai simplu și mai rapid ca oricând.

Asemenea unor seturi de construit pentru copii, acești conectori sunt ușor de utilizat, rezistenți și extrem de versatili. Îi poți folosi pentru a uni orice tip de panel cu o grosime situată între 16 și 19 mm. Nu este necesară găurirea și deteriorarea plăcilor deoarece fixarea se realizează doar cu ajutorul unei chei hexagonale. Pe cât sunt de ușor de asamblat, la fel de ușor sunt de dezasamblat. Poți folosi aceiași conectori și aceleași plăci pentru realizarea unor obiecte noi.

Se pot utiliza pentru plăci din lemn, PAL, MDF, cât și pentru materiale sintetice ca plexiglas și forex.

Tipuri de conectori

Conectorii Playwood la 90˚ sunt proiectați pentru realizarea unghiurilor drepte.
Conectorii de 105° și 150° pot fi folosiți împreună pentru a forma structuri hexagonale complexe de tip fagure.

Avantajele conectorilor Playwood

  • Sunt extrem de rezistenți, fiind confecționați dintr-un material durabil din plastic special întărit cu fibre de sticlă
  • Sunt foarte versatili deoarece îți oferă posibilitatea să realizezi rafturi, birouri, mese și orice alt obiect de mobilier îți dorești
  • Poți crea o varietate de combinații de piese de mobilier
  • Pot fi folosiți atât în interior cât și în exterior, datorită șuruburilor din oțel inoxidabil
  • Tolerează ușor umiditatea și razele UV, fără a-și pierde culoarea în timp
  • Sunt simplu și rapid de utilizat
  • Te ajută să economisești timp
  • Nu necesită găurirea și deteriorarea plăcilor
  • Sunt disponibili într-o varietate de culori
  • Sunt reutilizabili

Cât de ușor sunt de folosit?

Convinge-te singur urmărind acest video. Așa e că și tu poți deveni propriul designer de mobilier?

Oricând îți dorești o schimbare în casa ta, poți reconfigura articolele de mobilier prin dezasamblarea conectorilor și asamblarea lor într-un mod diferit. Acest exercițiu de imaginație poate fi o variantă creativă și practică în același timp, de a te relaxa și de a scăpa de stres după o săptămână obositoare și plină de provocări.

După cum le spune și numele, conectorii Playwood sunt asemenea unor jucării cu care îți poți confecționa propriile tele articole de mobilier.

Vestea bună este că de acum îi găsești și în shopul Mobiera, firma noastră fiind dealer autorizat pentru comercializarea conectorilor Playwood în România.  (https://mobiera.ro/categorie-produs/amenajari-si-finisaje/accesorii-mobilier/)

În final îți lasăm câteva surse de inspirație pentru mobilierul realizat cu acești conectori.

Distribuie pe...