În fuga oamenilor spre relaxare, refugiul se găsește, uneori, în răsfățul unui weekend la hotel, în tihna unei cine servite la restaurant sau în liniștea unei ore pe care o savurăm pe deplin la o cafenea. Ce ne face să simțim bucuria de a fi în asemenea locuri? Uneori, calitatea serviciilor, alteori, decorul de poveste, căci unul dintre cele mai convingătoare argumente pentru a alege o un spațiu de acest fel rămâne, în continuare, frumosul.

Suntem dintre cei care am ales să răspundem nevoii de estetic prin produsele noastre. Cum procedăm? Când vine vorba de spațiile HoReCa, echilibrul îl găsim în confort – unul dintre atuurile cele mai pregnante ale canapelelor modulare Mr. Jones.

Cu linii elegante și un design departe de a fi comun, canapelele HoReCa au devenit definiția imprevizibilului. Poate tocmai din acest motiv dorința de a căuta un spațiu care să surprindă este ușor de satisfăcut prin alegerea acestui tip de mobilier. Prin simpla alăturare a elementelor centrale, lungimea canapelei poate varia în funcție de preferințe. Îmbinate cu extremitățile prevăzute cu braț pe partea dreaptă sau pe partea stângă, modulele alcătuiesc un singur element ergonomic sinonim cu relaxarea.

Aliniate la tranzitul clienților, hotelurile, restaurantele și cafenelele sunt permanent supuse schimbărilor. Într-un asemenea context, cum altfel ar putea fi mobilierul HoReCa, dacă nu flexibil? Canapelele modulare Mr. Jones se bucură de ușurința prin care sunt îmbinate și separate. Mai dinamică decât forma lor nu poate fi decât modalitatea de amplasare. În plus, acestora le pot fi alăturate și alte piese din aceeași gamă: un fotoliu, un scaun sau o canapea pentru două persoane.

De confortul oaspeților se face responsabil poliuretanul injectat – materialul care stă la baza canapelelor Mr. Jones. Conceput pentru performanță, acesta completează așteptările împlinite prin intermediul designului. În sprijinul calității și al prestigiului au fost create scaunele HoReCa. Ești pregătit să ridici standardul amenajării tale?

Distribuie pe...
Etichete

HoReCa · Mr. Jones