alege inspirat!, Bucatarie, Uncategorized

40 de culori pentru un blat de quartz

blat de cuart

Cum asortezi un blat de bucătărie?

În amenajarea bucătăriei nu există o regulă strictă după care să asortezi blatul de lucru cu alt element de decor. Blatul de bucătărie poate fi în aceeași culoare, în tonuri complementare sau chiar în contrast cu mobilierul, podeaua sau finisajele pereților.

Când amenajerea bucătăriei începe de la zero, aveți libertatea de a plănui corespondendențele stilistice și cromatice care vă inspiră la acel moment. Însă, când doriți să schimbați doar blatul de lucru, sunteți oarecum condiționat de mobila și finisajele deja existente. Dacă mobila bucătărie este în 2 sau 3 culori, puteți opta pentru ca una din nuanțe să să fie și cea a blatului. Mai puteți asorta culoarea blatului cu scaunele de bar sau cu electrocasnicele.

Care este cel mai bun material pentru un blat de bucătărie?

Bucătăria perfectă este cea ambientată după preferințele și exigențele proprietarilor. Cu toate acestea, din punctul nostru de vedere, al echipei Mobiera, o bucătărie perfectă este cea care acomodează un mobilier pe comandă. Mobilierul personalizat poate fi realizat în orice stil de decor și valorifică fiecare spațiu disponibil, fie cât de mare sau mic.

În bucătărie, vedeta este fără îndoială blatul. Noi îl recomandăm pe cel din quartz (cuarț). Acest material compozit este o piatră tehnică recompusă din 95 % cuarț natural – unul dintre cele mai dure minerale existente și rășini polimerice. Rezultatul final este o suprafață incredibil de rezistentă la uzura zilnică, dar în același timp, sofisticată, rafinată care poate fi integrată prin textura și tonurile sale de culoare în orice temă de design.

Caracteristicile unui blat de quarț:

 • rezistență mecanică ridicată
 • rezistență la substanțe acide sau chimice datorită structurii non-poroase
 • termorezistență
 • ușor de întreținut și curățat
 • material ignifug de clasa I, igienic, dezvoltat și certificat antibacterian, nu permite dezvoltarea microorganismelor
 • consistența culorii în timp

Quartzul TechniStone® - Coerență în culoare și textură

În proiectele de amenajare pe care le derulăm, lucrăm cu piatra de quartz TechniStone®, material care se distinge ca un produs extrem de rezistent la acțiuni mecanice și chimice, structură non-poroasă, rezistență UV și termică, testat și certificat ecologic, antialergic, antibacterian.

Îți expunem gama de culori în care acesta poate fi comandat pentru un blat de bucătărie care să își păstreze linia și frumusețea timp îndelungat.

Dorești să amenajezi un spațiu?

Suntem o echipă de profesioniști cu studii și peste 10 ani de experiență în industria mobilei, pasionați de artă și design, capabili să amenajăm complet orice spațiu interior.

Contacteaza-ne

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre un proiect Mobiera, lasă-ne un mesaj. Te rugăm să menționezi și despre ce amenajare ești interesat, ca să ne fie mai ușor să răspundem solicitării tale.

  Informatii contact

  Atelier: Str. Octav Bancila nr. 3, Iasi, Romania

  0755952231

  Doriti mai multe informatii? Contactati-ne si va vom raspunde in scurt timp!